„ТРИАДА – КОРЕКЦИЯ, УКРЕПВАНЕ И РАЗВИТИЕ“

Сподели

Comments (5)

 • Росица Reply

  Един уникален курс, който по свой начин те кара да се вгледаш във себе си, отношение,здраве,връща те в миналото за да разбереш тук и сега . Да се сблъскаш със страховете си и да ги преодолееш и освободиш. Програмата е подбрана уникално, и те докосва там където имаш нужда. Благодаря ти Зоя. С нетърпение очаквам следващия курс.

  19.07.2019 at 13:18
 • Дарина Reply

  Вече съм изучила няколко курса и си мисля,че горе долу знам какво да очаквам в следващият.Само,че още при започването на този,курс „Триада“ Вселената ми показа,че имам много уроци още да науча.Енергията на този курс е толкова силна,че те връхлита по невероятен начин и те завладява.Благодаря на Зоя и Ники,за прекрасното изживяване и за търпението и подкрепата.След всеки курс при Зойчето ,душата ми иска все повече познания в тази вълшебна материя.Благодаря ви безкрайно.

  19.07.2019 at 18:21
 • Боби Петкова Reply

  И този курс беше вълшебен. За година и половина преминах едва 5 курса в който се преоткрих промених изненадващо и за мен.Преосмисляне на нещата .Осъзнаване Смирение Вяра мислела съм че ги имам но е било една хилядна част .И все още има какво да променям и преоткривам в себе си .Ако някой иска да премени нещо то е да започне от самия него.Едва ли щях да постигна това сама .Не съдбата живота или така е предопределено се срещнах с мастер Зоя Йоткова която раздава себе си за да бъдат курсовете пълноценни за курсистите .Има едно НО .Трябва много работа .БЛАГОДАРЯ ВИ МАСТЕР ЗОЯ ЙОТКОВА И СИНЕРГЕТ НИКОЛА ХРИСТОВ ЗА НЕВЕРОЯТНАТА ВИ ВСЕОДАЙНОСТ

  20.07.2019 at 11:37
 • Мария Reply

  Всеки изминал курс който минавам , ставам все по- щастлив човек. С този курс минах поредното изпитание , на осъзнаване и развитие. Единственото което чувстваш е падане на излишния товар. Преоткриване на красивите и стойностни неща в живота. Преодоляване на егото , преодоляване на границите и нормите които са ни наложени. Единствено само развитие и осмисляне на живота , през хубавата , светла, хармоничната страна. Благодаря ви ❤️

  21.07.2019 at 14:07
 • Мария Reply

  Откакто срещнах Мастер Зоя Йоткова и Синергет Никола Христов, моя живот тръгна към промяна. Това е курс в който се сблъскваш очи в очи със страховете си, разбираш от къде идват и ги освобождаваш, разбираш от къде идват някои твои негативни убеждения и се заменят с нови съзидателни. Сигурна съм, че не съм единствената, която се чуди – “ Но от къде идва този проблем. защо имам такова мислене?!“, и когато видиш че този твой проблем е твой личен урок от предишни инкарнации, ти става ясно и го освобождаваш от себе си. Този курс наистина променя човек, след всичките осъзнавания реагирам по различен начин, мисленето ми се промени. Чувствам се Прероденаа, изпълнена с нови сили, радост, любов, вдъхновение и благодарност. А Мастер Зоя и Синергет Никола са от малкото чисти канали на енергия. Човек може много да научи от тях ! <3 Благодаря ви от сърце !!
  С Много обич Мария

  22.07.2019 at 17:06

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *