Първи пласт в Синергоетиката

Сподели

Comments (12)

 • Никола Христов Reply

  Благодаря!
  Тази дума увеличава стократно своето значение и стойност, когато не излиза просто машинално от устата, а когато кънти и извира отвътре, от душата. Наясно съм, че много от работата в този курс и енергии тепърва ми предстои и че едва ли към момента на завършването му виждам и съм на ясно с всичките му достойнства и качества. И точно заради това отново благодаря – защото отвори много възможности пред мен, направи много неща много по-леки за разбиране и приемане, за възприемане и осъзнаване. Много високо ниво на комуникация и енергийна работа – пред очите ми се разкри цяла галактика от различни вселени на моята душа, на мен самия, на света и устройството, на реда и хаоса… Беше невероятно!
  Блестящо водене и преподаване на много високо ниво от страна на Зоя! Благодаря ти наистина много!
  Силно препоръчвам на всеки, който иска да опознае, да развие себе си, който не се страхува да намери баланс, хармония и да отвори себе си за щастието и добрите възможности курсовете по СинергоЕтика, които провежда Зоя!
  Благодаря!

  07.02.2019 at 14:07
 • Дарина Reply

  Курсът по Синергоетика – Първи пласт ми даде много повече, отколкото очаквах. Енергиите в него са толкова силни и прекрасни, че те карат да искаш още и още. Не съм правила по-добра инвестиция в себе си. Благодаря на Господ, че ми предостави привилегията да се запозна с уникалните Зоя и Ники. Тези прекрасни хора да невероятни духовни водачи. Благодаря им от сърце за любовта, вниманието, търпението и огромната енергия, която вложиха в мен <3 <3 <3 <3 <3

  07.02.2019 at 14:08
 • Божия Reply

  Невероятно преживяване, трудно е да се опише. Но при преминаването в енергиите на този блок останах изненадана от себе си – от Промяната която се случи с мен. Огромно благодаря на мастер Зоя Йоткова и Ники и за невероятното търпение и Любов към нас. <3 <3 <3 🙂 🙂 🙂 Щастлива съм, че ви познавам и сте част от моя живот <3 <3 <3

  07.02.2019 at 14:12
 • Ирина Йорданова Reply

  БЛАГОДАРЯ! За професионализма, търпението, любовта и красотата които внесе в живота ми МАСТЕР Зоя Йоткова! Беше невероятно изживяване. Виждам как се променям, осъзнавайки ситуации, проблеми, чувства. БЛАГОДАРЯ на Твореца , който ми показа пътя в Синергоетиката, няма думи с които да се опише емоциите и изживяванията. БЛАГОДАРЯ, БЛАГОДАРЯ, БЛАГОДАРЯ!

  07.02.2019 at 18:19
 • Елена Reply

  Дълго се чудех и търсих точните думи, за да опиша това преживяване което ми даде възможност да изживея започнатия път в СинергоЕтика, както и опит и досег до чакани, търсени и бленувани нови хоризонти. Мога само да БЛАГОДАРЯ на Мастер Зоя Йоткова за търпението, всеотдайността и насоките с които откри за мен един нов свят, свят на осъзнаване, сила, любов, радост, баланс и хармония. Свят който съм търсила, чакала и желала в живота си!
  Горещо препоръчвам на всички, които искат да открият светлината и щастието в живота си, и да го променят към по добро!

  09.02.2019 at 19:12
 • Ирена Reply

  За мен беше странно ,но много полезно и наистина усетих промяна в живота ми, която толкова дълго време съм търсила до сега. Впечатлена съм от професионалното отношение на моя Мастер Зоя Йотова, без която това нямаше да ми се случи! БЛАГОДАРЯ за търпението и подкрепата , което имаше през цялото време. Каквито и трудности да съм срещала по този път винаги срещах разбирането й и любовта в нейно лице. Знанията и практиката от този курс по Синергоетика направиха живота ми ,както в личен , така и в професионален план по лек и още по осмислен. БЛАГОДАРЯ на теб Мастер Зоя Йотова и на прекрасния енергиен метод Синергоетика!!!

  12.02.2019 at 19:11
 • Люба Reply

  Животът е прекрасен! Само че, най-трудно е от красива приказка да се случи като реално изживяване. Чела съм, затова че всичко зависи от мен, как ако съм позитивна, ще ми се случват само хубави неща. Да, но ми беше много трудно. Полагах усилия, опитвах се да се справям по най-добрия начин, но все се товарех с отговорности, със задължения, с вина. Аз съм щастлива – имам прекрасен син, семейство, здрава съм и успешна.
  Но ми се искаше да се наслаждавам на живота пълноцвенно, а сякаш той се случваше без мен. В един такъв ден, аз се срещнах с Мастър Зоя Йоткова. Първото нещо, което осъзнах е, че няма нищо случайно в случващия се живот. Мастър Зоя Йоткова ми отвори врата, през която прекрачих уверено. Първият човек, когото срещнах бях Аз. А когато се опознах, се отворих за любовта – към мен, към близките ми, към света. Енергията, която получих ми дава любов, сила, увереност и вяра да следвам мечтите си. Да живея живота си пълноценно, тук и сега, изпълнена с любов. Едва ли има човек, който няма нужда от любов. Благодаря Зоя!

  14.02.2019 at 17:04
 • Ирина Чанкова Reply

  Този курс е едновременно предизвикателство и удоволствие. Човек се сблъсква с най-тъмните си страхове и с най-смелите си мечти. Потапя се в дълбините на съзнанието и подсъзнанието си, изваждайки на повърхността всичко, което ни прави божествени и всичко, което ни пречи да бъдем такива. Този курс е за смелите, за тези, които са готови да видят както величието, така и нищожността на собственото си его и през призмата на тази дуалност да успеят да превърнат поляризацията в баланс. Този курс е разговор с душата ни, разговор с вселената и разговор с Бога. Той отваря очите и свързва човек с душата му. Премахва илюзиите, с които обичаме да живеем и ни прави осъзнати за реалността, която сами създаваме. Реалността, която не е въпрос на еднократно решение, а е нашият ежедневен, ежеминутен избор. След курс като този, човек вече няма оправдание, знаейки най-лошите и най-добрите си страни, свързан със себе си и със света, виждайки частното в общото и обратното, човек спонтанно избира и се стреми към своето най-добро проявление във всеки момент и ясно вижда, когато не е така. В този курс потоците са много и най-разнообразни, повече конкретни, отколкото общи и все пак дават усещането за свързаност в голямата картина на живота. Искрено се надявам, че ще имам възможността и радостта да продължа обучението си в следващото ниво.
  На Мастер Зоя Йоткова, с ръка на сърцето – Благодаря! Изключително всеотдаен, търпелив, мъдър и любящ Учител и Човек! Благодаря за знанията и благодаря, за това, че понякога вярваш в мен, дори когато аз самата не си вярвам! Благодаря, че ме връщаш към моята истинска същност и ми подаваш ръка, за да бъда най-доброто си аз! 🙂

  17.02.2019 at 13:04
 • Цветелина Reply

  Първи пласт в Синергоетиката беше следващата стъпка в моето развитие. Определено след курса мирогледа ми се промени, осъзнаването беше още по-голямо.
  Благодаря на прекрасната Зоя за отделеното време, енергия и най-вече търпение, защото чрез нея ние се докоснахме до този енергиен метод.
  Препоръчвам курса на всички, които желаят да се развиват, да творят живота си и да бъдат създатели на своята реалност. ❤

  02.10.2019 at 14:11
 • Паола Караиванова Reply

  Синергоетика е божествено знание, което ме учуди как без глас както е при водените медитация човек може да навлезе в големи дълбини.. СинергоЕтиката освен че ти дава потоци за помощ и подкрепа в точно определени и специфични ситуации, ти дава свободата навсякъде са се слееш с нейната енергия. А колко е хубаво със Зоя да се пътува в порталите, учи и развива… Огромно разбиране и любов, радост и подкрепа от нейна страна.. Повече от хубаво е също когато учителя ти те усеща разбира и помага. Благодаря че се отворих към Свободата Чрез СинергоЕтиката.
  Благодаря 💚
  Благодаря 💛
  Благодаря 💜

  13.03.2021 at 12:50
 • Елица Исакова Reply

  Любовта ми към Синергоетиката започна с Блок на Твореца, продължи с първи пласт, надявам се да продължа и занапред. Повтарям се, но за мен Синергоетиката е точно вълшебна приказка, едно дълбоко трансформиране, но с такава мекота и любов. Изпълване с хармония, и да докоснеш ли се до нея, няма връщане назад, отварят се нови прекрасни хоризонти. Дълго се търсех, тук се почувствах на моето си място, изпълнена, щастлива, благодарна.
  Зоя… Ах, Зоя, тя е прекрасна, толкова грижа, любов, сигурност. Благодаря ти Зоя, нямам думи да изразя благодарността си към теб-затова простичко-Благодаря и обичам те,бъди благословена, нека повече хора се докоснат до теб-вълшебнице! ❤️🙏❤️

  11.04.2021 at 20:24
 • ЛИЛИ МИЛОШЕВА Reply

  Когато посетих сайта преди, няколко месеца и се информирах за метода СинергоЕтика честно казано, в мен се появи някакво въодушевление и пълно доверие, че моя път е именно това. Съдбата някак си реши да пресече нашите пътища със Мастер Зоя Йоткова. След първоначалния ни разговор почувствах пълно доверие и вътрешно удовлетворение, че най – накрая съм намерила „своя“ Мастер. И така започна моето пътуване към самата себе си. Ефектът още от първия сеанс беше невероятен. Преживяването е неописуемо. Почувствах облекчение, както чисто физическо, така и емоционално и лекотата, която настъпи след това, беше изключителна. Но най-добрата част настъпва след сеансите. Някак си животът вече изглежда по-лек и приятен. Вече с увереност вървя по своя път. Методът СинергоЕтика и Мастер Зоя Йоткова ми посочиха начина, помогнаха ми, дадоха ми сила да осъзнавам и решавам сама своите проблеми, да ги трансформирам и изпълвам с Любов и Светлина. Благодаря на Зоя, че освети пътя ми към истинското ми АЗ! Мислех, че няма път от „Омагьосания кръг“ на ежедневието. Но тя ми показа, че всичко е възможно, когато имаш вяра! С нетърпение очаквам да продължа със следващото предизвикателство. Благодаря ти Зоя! Благодаря ти Мастер! Намасте!

  29.11.2023 at 20:38

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *