Втори пласт в СинергоЕтиката

Сподели

Comments (4)

 • Дарина Цъвкова Reply

  Втори пласт в СинергоЕтиката съдържа силни,нежени,в същото време изпълнен с наситеност плътни ениргии,които разкриват същостта на курсиста по най-прекласният начин.Енергиите в него са изпълнени с невероятна любов и нежност.Втори пласт лично за мен ,мога да кажа че беше голям скок в духовното ми развитие.Разбира се,Зойчето има най-главната роля за това,което постигнах.Видях и усетих,че мога да правя уникални неща свързани с лечението.Също така получих и разбрах много уроци за себе си,които се направиха още по-силна от преди.В някои от сеансите буквално ми стираше дъха от неземната любов и щастие,с която енергиите ме изпълниха.Но повярвайте ми,не се заблуждавайте от мекотата ,с която влизат енергиите във вас.Те са невероятно силни и правят чудеса.Изключително съм благодарна на Зоя,че ме пазеше и напъдстваше по време на медитациите и курса.Защото енергиите дават изключителна сила и способности и когато се потопиш в тях не ти се иска да спираш този Божествен поток.С дълоки почитания и благодорност към Мастер Зоя Йоткова.💖💖💖💕💕💕😘😘😘😘😘💞💞💞

  15.08.2019 at 0:17
 • Ирина Йорданова Reply

  Завърших курса Втори пласт в Синергоетиката.Невероятно изживяване ! Усещане за спокойствие, хармония, любов, светлина, красота в душата и тялото. Променяш се с всяка минута, не с часове, не с дни, . Осъзнаване на ситуации, преживяванията и моменти от живота си, Много силни, но и в същото време нежни енергии. Благодат и хармония! За всичко това БЛАГОДАРЯ на мастер Зоя Йоткова, невероятен учител и Човек! БЛАГОДАРЯ!

  15.08.2019 at 8:39
 • Ирина Чанкова Reply

  Не знам как се описва с думи всичко изпитано и преживяно по време на този курс… Мастер Зоя е меко казано Вълшебница и изкусен „енергиен диригент“, чиято работа не само настройва тялото и ментала до най-хармоничното им състояние, но и пренася душата в други светове и измерения, като междувременно извършва свързването на Душата с Духа и свързването към Твореца, към Източника. Което не е обвързване, а освобождаване и пробуждане на божествената искра в човека.
  Курсът не е никак лек, не е само птички и пчелички. Но пък леките физически или емоционални неразположения в първите дни, не са нищо, в сравнение с уникалните изживявания в следващите, както и с възможностите и наборът от енергии и състояния, които отваря курсът. Усеща се наистина по-високото във всяко отношение ниво на енергиите. Разликата с предишните нива е и в интеграциите на състоянията, което е трудно за обяснение, но се усеща много добре. През целият курс, през деня по един или друг начин изживявах (практически или ментално или емоционално) темите на сеанса и посвещенията. Сякаш живеех курса – енергиите, изчистването, всичко. И чак накрая на деня прочитах какви са темите, а се оказваше, че са работили през целия ден. Зашеметяващо!
  Това, което изпитвах по време на самите сеанси – най-леката дума е катарзис – на душевен, емоционален, ментален и физически план, но най-вече на ниво душа. Почувствах Свобода и Връзката си с Бога, почувствах се част от него, носейки в себе си частица от неговата промисъл, величие, всеобхватност, сила и олицетворение на всичко! Нирвана може би е правилно да употребя за някои от енергиите и състоянията. Почувствах се лека, сякаш някой свали товар от мен, който съм влачила цял живот. Усещах сърцето си отворено, като че ли пречистено от всичко и за първи път от години – готово да дава и получава любов и да обича всичко и всички – от Господ, през всички хора по света, до най-малката живинка и целият живот като цяло, всичко което Е. Използвала съм много пъти различни енергии и съм си правила изчистващи сеанси, но сякаш все оставаше „нещо“. Сега за първи път се чувствах така, сякаш никога не съм била наранявана.
  Малко е да се каже, че съм благодарна на Зоя, такава дълбока и силна признателност изпитвам 🙏💗💗💗

  02.10.2019 at 22:57
 • Любка Петрова Reply

  Благодаря, че Зоя я има!
  Благодаря, че Зоя избра мен!
  Благодаря, че аз избрах Зоя!
  Преди година и половина, Зоя ми отвори вратата, през която прекрачих уверено, усещайки подкрепата и любовта й. Не съм се колебала да запиша Втори пласт, следвайки пътя си. Но това, което изживях бе приказно. Интензивно и нежно, възвишено усещане за цялостност, за съвършена част от Вселената. Осезаемо усещане за мир, за цялостност, за хармония и Любов. Енергиите са изключително интензивни, но нежни. Почувствах се не само като проводник на Висшата Любов и Светлина, а и като източник.
  Пътя, по който вървя си избрах сама, въпреки страховете и колебанията. Но до мен през цялото време е Мастер Зоя Йоткова, обичаща ме, приемаща ме, такава каквато съм и не спираща да ме подкрепя. Благодаря ❤️

  06.10.2019 at 14:58

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *