Purification Rings™

Purification Rings™ / Пречистващите Пръстени стартират повишаване на нивото на енергийната работа на нашите тела.

 

Purification_RingsИзтегляне на Нова Операционна Система

 

Присъединете се към Серафимите, докато те издигат нивото на вашето енергийно Аз и се подгответе за програмата за напреднали Lightarian Gateway.

 

Lightarian Purification Rings™ – Лайтариан Пречистващи Пръстени е РАЗШИРЕНА програма, предоставена към нас от Серафимите, за да помогнем на нашите физически същества да функционират по-ефективно на Новата Земя. Програмата е за тези, които вече са започнали собствения си процес на Възнесение/Спускане.

 

Да подпомогне еволюцията и разширяването на вашата енергийна вибрация.

 • Получете шест уникални и постоянни насочващи връзки, за да развиете енергийните си системи.
 • Преминете от полярностите към ВСИЧКО Което Е.
 • Разширете чистите Серафимски качества на безусловна любов, цялостност, хармонизация, красота и блаженство във вашите енергийни полета и ги закответе в ежедневните си преживявания.

 

* Предпоставка : Ангелски Връзки Lightarian AngelLinks™

 

По какво Пречистващите Пръстени се различава от обикновена медитация с тези ангелски същества?

Пречистващите пръстени са много по-дълбоки от ангелските контакти, които хората отдавна преживяват. Серафимите отскоро се ангажираха по тези по-преки начини с хората поради това, че се намираме в еволюционното си пътуване в земен план. Също така Лайтариан настройките са много различни от по-традиционните „телепатични и етерни взаимодействия“, които много хора вече имат с ангели или Възнесени Учители. Всяка Лайтриан настройка установява нов, много специален вид връзка във вашите енергийни полета, за да позволи на вас и на тези високовибрационни същества да работите заедно по-ефективно през целия ден, дори когато не сте ангажирани съзнателно. Новото ви партньорство със Серафимите поставя началото на изключително мощна трансформация, която води до духовно ускоряване на Спускането и Разширяването.

 • Спрямо разбирането на Лайтариан Институт и всичките им програми, терминът Спускане се използва за да опише все по-силното и мощно присъствие на вашия Висш Аз, тук в това физическо проявление…

 

Как тези Серафимски енергии ще работят с мен?

Като цяло тези Серафимски групи са се ангажирали да работят с нас отблизо и мощно. Тяхната цел е да ви помогнат да въплътите и разширите чистите Серафимски качества на безусловната любов, целостта, хармонизацията, красотата и блаженството в ежедневието си.

 

Какво се случва, след като се запиша?

Вашите Пречистващи Пръстени се получават в няколко прости стъпки…

След като сте се записали:

 1. Ще получите своите електронни ръководства за обучение. Молим ви да прочетете материалите преди да планираме сесия.
 2. Ще се свържем с вас, за да насрочим сесията ви. Това може да стане по телефон, Viber, имейл.
 3. Всяка сесия за настройка се планира с интервал от поне седем дни.

Всяка настройка в Лайтариан Пречистващи Пръстени ви се предава от Зоя Йоткова, регистриран фасилитатор на Lightarian Institute. Нашите настройки се улесняват чрез красиви водени медитации. По време на медитацията вашият фасилитатор установява етерна енергийна връзка директно между вас и Серафимите, създавайки за вас изключителен екип, който ви помага да се ориентирате в ежедневието на този земен план. След като получите програмата Пречистващи Пръстени, вие ще сте изградили много ефективна ангелска група за подкрепа, която мощно да ви помага по вашия духовен път.

 

Как да работим в новата парадигма на „Всичко, което Е“, когато физически сме създадени да функционираме в полярностите?

Намеренията на Серафимите са да внесат в енергийните ни полета много от качествата и енергийните модели, които въплъщават, за да ни помогнат да работим в чисто състояние на блаженство.

Поради по-високите си вибрации в рамките на ангелските царства Серафимите исторически са били доста отдалечени от човечеството. Въпреки това призивът за божествена служба в подкрепа на нашата глобална/човешка трансформация подтикна Серафимите да се изявят по-ясно в този момент. Всеки от тези Пречистващи Пръстени създава нов, много специален вид връзка във вашите енергийни полета, за да може вие и тези серафимски групи да работите заедно по-ефективно.

 

Можете ли да ми разкажете повече за нивата на Пречистващите Пръстени?

Всяка Серафимска група ще ви служи като водач по следните специфични начини:

Групата Серафим Y ни дарява със Серафимския син пламък на целостта. Така започва процесът на преформатиране на генетичните ни кодове (не на личните ни родови от нашите предци, а на начина, по който тялото ни функционира като човешко). Това също така променя личната ни перспектива за разбиране на „Всичко, което Е“.;

Групата Серафим С ни дарява с кристалния череп, за да ни помогне да интегрираме и стимулираме способността си да приемаме по-пълноценно сетивните сигнали чрез преформатиране на фронталния лоб, което ни дава възможност да приемем по-пълноценно съществуването си на земния план и напредъка си в тази нова парадигма. Освен това Звезда Аринае, заедно със Серафим С, ни помага да преформатираме генетичния си състав и мозъчните си процеси;

Групата Серафим V ни помага да активираме хладнокръвието на синия пламък, за да работим в състояние на Радост, Смях, Размисъл и Лекота, отстранявайки обвивката на страха. Започваме да бъдем изцяло в своята Истина;

Групата Серафим Z улеснява пълното интегриране на житейския опит, включително освобождаването на дълбоко натрупана скръб (Неразтворената скръб създава пукнатини в енергийното ни тяло).;

Представители на всички групи на Серафимите работят с нас ефективно, предизвиквайки намерения (чрез синия пламък от Серафимите), като се закотвят в състояние на чисто блаженство; и

Групата Серафим К ни запознава с процеса на динамично взаимодействие с магическите енергии на земята. Те ни напътстват, докато се учим да разбираме връзката на човечеството със земния план и да се свързваме енергийно със земния план по-ефективно, с любов и чистота.

 

Какво мога да очаквам след настройките си?

Всеки човек преживява настройките по различен начин. През годините научихме, че разбирането на учениците за обществото като цяло се развива. В резултат на всички енергийни постижения се наблюдава еволюционно разширяване на нашите ментални тела. Започваме да виждаме целостта на събитията в личния си живот. Също така преживяваме целостта на събитията, когато участваме в групово съзнание. Тези промени в гледните точки се отразяват на ежедневния ни живот, както и на общностите, в които живеем.

Непосредствено след всяка настройка настъпват специфични промени и измествания, като например началото на подреждане на житейската ни цел или нейното усъвършенстване, ако вече живеете своята житейска цел. Наблюдаваме физически промени, като детоксикация и засилване на сензорната ни система. Мнозина преживяват освобождаване от скръбта, която са задържали съзнателно или несъзнателно. Последната фаза е навлизането в щастието, удовлетворението и блаженството.

 

 • При избор и заплащане на цялата програма Лайтариан Пречистващи Пръстени наведнъж – 6 Нива – 770.00 лв.

или

 • Записване в Ниво 1 – 155.00 лв.
 • Записване в Ниво 2 – 135.00 лв.
 • Записване в Ниво 3 – 135.00 лв.
 • Записване в Ниво 4 – 135.00 лв.
 • Записване в Ниво 5 – 135.00 лв.
 • Записване в Ниво 6 – 135.00 лв.

Всички завършили програмата при нас, биват регистрирани в базата на Lightarian Institute for Global Human Transformation, като регистрирани фасилитатори.

Повече за Lightarian Institute for Global Human Transformation, можете на прочетете на страницата на Института.

Namaste center

Зоя Йоткова - Рейки и Космоенергетика.

+359 885 777 110

Сподели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *