Lightarian™ Reiki

Кое да избера Lightarian Reiki / Лайтариан Рейки или Ascension Bands / Ленти за Възнесение?

Имате ли Мастерско ниво в Усуи Рейки?
• Да – Запишете се за Лайтариан Рейки.
• Не – Регистрирайте се за Lightarian Ascension Bands.
Трябва ли да получа и двете програми? Не е задължително. Може да получите само едната или другата.

 

Lightarian™ Reiki

Лайтариан Рейки предлага ускорено изцеление от най-мощните и най-високо вибрационни Рейки нива.

Клетъчно Издигане към Спускане на Висшия Аз

Лайтариан Рейки е за Мастерите в Усуи Рейки, които искат да приветстват по-високите вибрации на будисткия спектър на Рейки.

Lightarian™ Reiki е уникална система предоставяща по-широк спектър от целебни енергии, които ускоряват лечебния процес в дълбочина.

 

 

 

 

Докоснете се до най-високите налични лечебни енергии.

 • Съсредоточете се върху разширяването на способностите си като Рейки учител/практикуващ, фасилитирайки най-мощните лечебни енергии, достъпни чрез Учителя Буда.
 • Канализирайте все по-високите аспекти на Рейки енергиите, чрез спектъра на Будистките лечебни енергии.
 • Издигнете се спускайки се, като увеличите личната си вибрация чрез Будисткия спектър от енергии, за да подкрепите по-силното присъствие на Висшия ви Аз тук и сега.

Разкажете ми повече за историята и целта на Лайтариан Рейки

Вдъхновено от Възнесения Майстор Буда, Лайтариан Рейки е създадено, за да ускори процеса на изцеление за човечеството, като се фокусира върху разширяването на вашите способности като Рейки учител/практикуващ за канализиране на лечебни енергии с по-висока вибрационна природа в полза на другите. Чрез вашата подобрена и разширена връзка за настройка с Възнесения Учител Буда, вие също така и лично ще се възползвате от собствения си лечебен процес, като повишите личната си вибрация, докато преминавате през четирите нива на програмата Лайтариан Рейки.

Вдъхновението и развитието на Лайтариан Рейки започва през 1997 г. чрез връзки с най-висшите енергии на Учителя Буда. Неговите намерения бяха и все още са да стимулира самоупълномощаването на практикуващия, като поддържа настройката и процеса на изцеление прости. В Лайтариан Рейки не се използват нови символи. Чрез намерение, а не чрез символи, практикуващият се насърчава да получи по-ефективен достъп до най-висшите вибрационни енергии на Учителя Буда, като същевременно се докосва до собствената си вътрешна сила (връзка с Висш Аз). Простите техники на Лайтариан Рейки позволяват на практикуващия да достави най-висшите налични лечебни енергии на клиентите си и да осигури мощни и ефективни обучения и настройки на учениците си.

Важно! Моля, обърнете внимание, че Лайтариан Рейки е за тези, които са получили Усуи Рейки Мастерското ниво.

Какви са Вибрационните Ленти на Рейки?

От Възнесения Учител Буда научихме, че има общо осем вибрационни ленти за енергийния спектър на Рейки, като Lightarian™ Рейки заема шестте най-високи ленти.

 • Първа лента… базирана на Усуи Рейки. Тези вибрационни честоти създават основата за цялата енергийна работа на Рейки. След като човек се настрои към нивата на Усуи Рейки и работи с тези енергии за известно време, той може да се почувства подтикнат да премине отвъд този въвеждащ етап, за да ускори темпа си на духовно израстване и повишаване на личната си вибрация.
 • Втора лента… Karuna Reiki. Тъй като индивидът се чувства мотивиран да продължи да се разширява в рамките на Рейки, той може да влезе във втората лента на спектъра, заета от Karuna Reiki® и Лайтариан Будистко Усилване (подробности по-долу).
 • Трета до Осма ленти… Lightarian™ Reiki. Отвъд втората лента има шест допълнителни по-високи ленти на Рейки енергия, наречени Lightarian™ Reiki, които предлагат най-мощните лечебни енергии, достъпни чрез Учителя Буда.

4-те нива на Lightarian™ Рейки обучение

Шестте вибрационни ленти на Lightarian™ Reiki (от Трета до Осма) са организирани чрез нашето ефективно обучение и процес на настройка само в четири нива на обучение. Тези четири нива се наричат:

 • Lightarian™ Reiki I & II,
 • Lightarian™ Reiki III,
 • Lightarian™ Reiki IV, и
 • Lightarian™ Reiki V & VI.

Lightarian™ Рейки Ниво I & II: По-голямата част от принципите на Lightarian™ Рейки се преподават тук и вашата първоначална настройка в Lightarian™ с Възнесения Майстор Буда се доставя на това ниво. Това първо обучение/настройка ви подготвя вибрационно за получаване на настройките в трите по-високи нива.

Lightarian™ Рейки Нива III, IV и V&VI: След получаване на Lightarian™ Рейки I & II, трите усъвършенствани настройки прогресивно „засилват“ вашите енергии към по-високи вибрационни нива в спектъра на Рейки, свързвайки ви с по-високи аспекти на будистките лечебни енергии. Също така, по време на всяка от напредналите настройки се прави въвеждане и постоянна връзка с различна поддържаща небесна енергия за подобряване на лечебния процес. Тези етерни същества имат своите енергийни особености и имат уникален принос към сесиите.

Какъв е форматът на обучение за всяко ниво на Лайтариан Рейки?

Всяко ниво на обучение се състои от две прости фази:

 1. Задълбочено самостоятелно изучаване на Наръчника за обучение, последвано от размяна на Въпроси/Отговори с Лайтариан Рейки учителя; и
 2. самата енергийна настройка – предоставена присъствено, по телефона или дистанционно.

За Лайтариан Рейки I & II се изпраща по имейл изчерпателен наръчник за обучение и се предоставят по-малки допълнителни наръчници за обучение за всяко от трите последващи нива.

Период на изчакване между настройките: За повечето хора обикновено се препоръчва 30-дневен период на изчакване между различните настройки на Лайтариан Рейки. Ние почитаме 21-дневния лечебен цикъл на Рейки с всяко ниво.

При завършване на всяко ниво на Лайтариан Рейки:

 • Като практикуващ, вие сте енергийно подготвени да доставяте лечебни енергии на вашите клиенти и
 • Като учител, след като се регистрирате в Lightarian Institute, вие сте напълно готови да започнете да обучавате и настройвате собствените си ученици.

Предоставя се сертификат за Мастер Учител/Практик, който потвърждава успешното ви завършване в края на вашата програма.
Какви са предпоставките, за да получите Лайтариан Рейки?

Има две предпоставки за приемане на Лайтариан Рейки. Първо, трябва да сте Усуи- базиран Рейки Мастер/Учител. Второ, трябва или да сте да бъдете Каруна-базиран Рейки Мастер ИЛИ да получите Лайтариан “Будистко Усилване”. Лайтариан “Будистко Усилване” се предлага като средство за енергийно „преодоляване на вибрационната пропаст“ между базираното на Усуи Рейки и Лайтариан Рейки. Получаването на Лайтариан “Будистко Усилване” просто и ефективно ще повдигне вашата вибрация до Втората лента на Рейки енергиите в подготовка за получаване на по-високите вибрационни ленти на Лайтариан Рейки I и II.

Забележка: Под базирано на Усуи имаме предвид и други форми на Мастерско ниво на Усуи Рейки, като Шамбала Рейки и Сейким Рейки и т.н.

Лични и Професионални ползи от програмата Лайтариан Рейки

 • Докато получавате настройките си за Лайтариан Рейки, постепенно ще се стимулират все по-дълбоки нива на лично изцеление и нивата на вибрации на вашите чакри и фини тела ще бъдат повишени.
 • Вашето майсторство и способност да доставяте Рейки лечебни енергии с по-висока и по-фина честота на вашите клиенти ще бъдат драстично разширени.
 • Вашите латентни духовни „дарби и таланти“ може да започнат да се проявяват и вашето „чувство за себе си“ може да се разшири въз основа на енергийните трансформации, стартирани от настройките на Лайтариан Рейки.
 • След вашето обучение, настройка и сертифициране на всяко ниво на Лайтариан Рейки, вие сте енергийно подготвени да предоставяте лечебни процедури на вашите собствени клиенти и след като се регистрирате, можете да обучавате/настройвате собствените си ученици на това ниво.

Какво е Будистко Усилване?

Лайтариан Будистко Усилване се предлага като средство за енергийно „преодоляване на вибрационната пропаст“ между Усуи- базираното Рейки и Лайтариан Рейки. Получаването на Будистко Усилване просто и ефективно ще повдигне вашата вибрация до Втората лента на Рейки енергиите, в подготовка за получаване на по-високите вибрационни ленти на Лайтариан Рейки I & II.

Какво се случва, след като се запиша?

Вашите нива на Лайтариан Рейки се получават в няколко прости стъпки.

След като сте се записали в нашата Учителска Програма:

 • Ще получите вашите електронни наръчници за обучение. Молим ви да прочетете материала преди да планираме сесията.
 • Ще се свържем с вас, за да насрочим сесията ви. Това може да стане по телефон, Viber, имейл.
 • Всяка сесия за настройка се планирана с интервал от поне 21-30 дни.

 

Всяко Лайтариан Рейки Ниво ви се предава чрез настройка от Зоя Йоткова, фасилитатор на Института. Настройките преминават във формата на водени медитации – присъствено, по телефона или дистанционно. По време на медитацията вашият фасилитатор установява вашата етерна енергийна връзка директно между вас и Възнесения Учител, създавайки изключителна подкрепа от него към вас за цялото време на ежедневния ви живот, докато вие сте в този земен план. След като получите настройка в Лайтариан Рейки, вие ще сте изградили много ефективна подкрепа от високовибрационна група, която мощно да ви помага по вашия духовен път.

При записване в програмата Лайтариан Рейки ще получите:

• Изчерпателни учебни материали за Лайтариан Рейки I&II, III, IV и V&VI.
• Четири планирани настройки (пет, ако е необходимо Будистко усилване).
• Същества с висока вибрация, добавени към вашия енергиен екип, за да ви подкрепят в ежедневния ви живот и вашето духовно ускорение.

*При избор и заплащане на цялата Лайтариан Рейки система наведнъж – заедно с Будистко усилване – 570.00 лв.
*При избор и заплащане на цялата Лайтариан Рейки система наведнъж – без Будистко усилване – 505.00 лв.

или

Записване за Лайтариан Рейки I&II заедно с Будистко усилване – 220.00 лв.
Записване за Лайтариан Рейки I&II – 155.00 лв.
Записване за Лайтариан Рейки III – 135.00 лв.
Записване за Лайтариан Рейки IV – 135.00 лв.
Записване за Лайтариан Рейки V&VI – 135.00 лв.

Всички завършили учителската програма при нас, биват регистрирани в базата на Lightarian Institute for Global Human Transformation, като регистрирани учители.

Повече за Lightarian Institute for Global Human Transformation можете на прочетете на страницата на Института.

Namaste center

Зоя Йоткова - Рейки и Космоенергетика.

+359 885 777 110

Сподели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *