За нас

По-добър свят с отворени очи!

Може би сте чували значението на дума „namaste“ – душата ми поздравява твоята!

И не, за нас това не е поредното клише казано просто ей така, понеже звучи модерно или готино. За нас това е разбиране и начин на живот.

Защото в годините ни на работа с хора се научихме да „Ви виждаме“!!! …

Може да Ви е познато, ако сте гледали „Аватар“, но всичките ни клиенти от Намасте Център го потвърждават.

Ние, Зоя и Ники, вече осем години работим, учим и се развиваме постоянно, така че да можем да помагаме на хората да заживеят в един по-добър свят – с отворени очи.

Защо наблягаме на „по-добър свят – с отворени очи“?

Защото повечето хора могат да си затворят очите и да си представят една идилия спрямо техните мечти, но отваряйки ги при всеки проблем, махват с ръка с думите „ми така е в България“. И потъват в примирение. Очите обаче са прекият ни път към душата – както навътре към нея, така и навън – от нея. Когато е с отворена душа, човек е способен да решава и най-тежките проблеми и да изважда неподозирани способности и качества. Когато отваряме очите си, ние разгръщаме душата си.

Наши лични проблеми и изпитания ни преведоха по този път на развитие, на реализиране. Път на творчество, на виждане и хармония. По време на нашите търсения открихме магията на Вселената. Разбрахме, че всичко в нашите лични дни тук на Земята се програмира, проектира, сътворява и проявява от самите нас. Магията на Вселената за нас се нарича „карма“ – каквото посеем, това ще пожънем. Това, което човек получава или му се случва не са награди или наказания, а точно това, което сам е посял и отгледал.

Тук, в Намасте, ние ще продължим да работим, да обучаваме и да подпомагаме хората, в това число и с нашите продукти, които можете да намерите на сайта ни.

Защо го правим?

Отговорът е много прост и елементарен: защото вярваме и с всеки изминал ден все по-силно се убеждаваме, че животът с отворени очи е по-добър, по-хубав и в него има повече радост, мир и хармония, любов и светлина.

А това са неща, които имат смисъл, когато са споделени.

Добре дошли в Намасте!

Сподели