Lightarian AngelLinks™

Lightarian AngelLinks™

Лайтариан Институт е основан 1997 година с цел създаване и разпространение на настройки и връзки с Ангелите, Възвишените Мастери и Учители.

Живеем във време, когато вибрациите на нашата планета и човечеството се повдигат на все по-високо ниво. За да бъдат стимулирани и подържани преобразованията, нови модели и методики се предават от ефирните светове, за да подържат успешното развитие на този глобален човешки процесе на подем. Лайтариан настройките и връзките с Ангелите, Учителите и Источника – са част от плана за развитие и отварянето на човечеството към тези вибрации.

Лайтариан Институт предлага индивидуални серии от настройки с Висвишени Учители, Ангели и Источника. Тези настройки са получени от Божествени същества, които са готови да помогнат на всеки, който пожелае да повдигне личните си вибрации и ускори духовното си развитие.

Уникални Ангелски връзки с Ангелското Царство

Пет Ангелски връски създават постоянната ви връзка със всеки от петте членове на ангелската група, състоящата се от Серафимите и четирите Архангела. Тези ангелски същества са посветили себе си на това да работят за подпомагане на получилите настройките да въплатят и разширят ангелските качества – безусловна любов, неосъждане, храброст, красота и радост в своя живот. В допълнение всяко ангелско същество ще бъде проводник за вас ще ви помага и поддържа по време на лечението, „ще осветява вашия път” в бъдеще стимулирайки изявата на вашето творчество.

Чрез постояната ви връзка със Серафим Розова Аура и Архангелите Михаил, Рафаил, Уриил и Гавраил, се обезпечава вашето вдъхновение и подръжка, с вашето съгласие да бъдат въплатени Божествените качества във всички области на вашия живот.

СЕРАФИМ РОЗОВА АУРА

…дарява с безусловна любов…

От най-висшето ниво на Ангелското Царство, Серафим Розова Аура въплащава и пренася целомъдрие и чистота, безусловна любов на човечеството. Чрез Ангелската връзка Серафим Розова Аура с вас „ангелският пламък на безусловната любов” ще бъде поместен във вашето сърце, от където ще бъде излъчвана чрез вашите  енергиини полета и така разпространен във всички области на вашия живот. В последствие Серафим Розова Аура ще работи съвместно с вас като Ангелски Проводник, като по този начин ви помогне във всички сърдечни въпроси, особено за разширение на безусловната любов към себе си и към другите.

Серафим Розова Аура символизира входа във вибрациите на Ангелите и е предпоставка за получаване на останалите Ангелски връзки. За създаване на специфични Ангелски връзки с Архангелите Михаил, Рафаил, Уриил, Гавраил.

Lightarian AngelLinks™ е предназначен за екстраординарни връзки между вас и Ангелското Царство. Всяка от ангелските връзки установява специален порядък във вашите енергиини полета, така че да бъде създадена нова, пряка и постоянна връзка, позволяващи на вас и ангелските същества мощна съвместна работа.

Lightarian AngelLinks™ се предава лично и дистанционно, чрез управляема медитация. В продължение на медитацията вашият преподавател установява проста, постоянна, ефирна енергийна връзка непосредствено между вас и ангелските същества. Тази медитация се провежда /когато се предава на разстояние/ по телепатически път.

След получаването на Серафим Розова Аура вие незабавно можете да преподавате. По този начин ви ставате «Ангелски канал» и участвате в разширението на божествените качества сред човечеството.

ЧЕТИРИ АНГЕЛСКИ ВРЪЗКИ

След получаване на вашата начална връзка със Серафим Розова Аура, «енергийната врата» е отворена за вас, за да се свързвате непосредствено и постоянно с четиримата Архангели – и по този начин да внесат повече ангелски качества във вашето ежедневие.

АРХАНГЕЛ МИХАИЛ: Съсредоточаване на темата неосъждане и подпомгайки ви в осъществяване на успешни «пътувания» в небесните сфери «чрез телепатия, ченълинг, съзнателно ефирно пътешествие и др./ Михаил бе първият Архангел, който пристъпи напред и предложи своят Ангел Линк. Чрез възпламеняване на «Ангелския пламък в сърцето»  свързвайки със Серафим Розова Аура, вече получавате усещане и видение за Архангел Михаил. Това е символично представяне на най-чистата енергия на коронната чакра, която Михаил иска да внесе във вашите енергийни полета. Символът, който използва – ореол! В този случай – този ангелски ореол с уникална ментална чистота, който ще облекчи вашия опит за неосъждане във всички области на вашият живот. Освен това този символ ще ви напомня за връзката ви с Архангел Михаил и неговото предложение да служи като ваш ангелски проводник в небесното царство.

АРХАНГЕЛ РАФАИЛ: Архангел Рафаил ни изпълва с ангелска храброст и божествено изцеление. Той се нарича «Осветител» , тъй като обезпечава «Факел на Ангелската Светлина», за да ви помогне «осветявайки вашият път» в живота и превръщайки се в Божествен Лечител! С помощта на Рафаил, чрез този Ангелски Линг, вие ставате способни по-ефективно да избягвате препятствията и още по-ясно да виждате възможностите, които ви се дават и стоят пред вас.

Ангел Линк Архангел Рафаил обезпечава поддръжката ви в процеса на изцеление. Той е известен като «Божествен лечител».

АРХАНГЕЛ УРИИЛ: Архангел Уриил е тук, за да ви изпълни с ангелска красота, която ще ви позволи да изпитате «женската страна на красотата» чрез засилване чувството на оценка и «мъжката страна на красотата» чрез пробуждане на вашите таланти и творчество. Чрез този Ангел Линк, Уриил може да ви помогне да увеличите вашите способности да изразявате красотата във всичко, което вие говорите, мислите и правите. Да изразите вашия творчески потенциал и вдъхновение. В този Ангел Линк Архангел Уриил, вие ще получите символичен подарък – «кутийка, имаща форма на сърце», която ефирно се установява във вашето сърце и служи да ви напомня за тази връзка. Сърцето – главен вход за потока от красота и творчески потенциал направляван на вътре и на вън. По този начин този ангелски «подарък» във вашето сърце става място, където вие ще съхраните енергията на Уриил – красота, признателност и творческо въображение.

АРХАНГЕЛ ГАВРАИЛ: Архангел Гавраил ни учи на намираме време да открием и изпитаме радостта, която съществува в нашия живот. Той може да ви помогне «да застави вашето сърце да пее» и ви предлага вдъхновение и вътрешна сила винаги. Архангел Гавраил е известен като Източник на Божествена Информация. Той може да ви помогне да се обърнете към вашите знания и интуиция, като ви обезпечава практическа поддръжка в ежедневието. Освен това Архангел Гавраил е предвестник на добрите новини и информация. Той е тук, в това време, за да възвести новите енергии, които се втичат в глобалната човешка енергийна система и по този начин ни подготвя за нашия еволюционен подем.

Тези четири настройки на Архангелските вибрации могат да бъдат получени, в който ред пожелаете, и в каквито срокове пожелаете. Те могат да бъдат предавани по същия начин, както и Серафим Розова Аура.

Моля не забравяйте, че Серафим Розова Аура е предпоставка за получаване на АнгелЛинковете.

След получаване на всички настройки вие ще разполагате с много ефективна ангелска група, която ще ви помага и поддържа по вашия духовен път.

Веднага след получаването на настройката вие ще можете да предавате настройката на друг.

Lightarian AngelLinks™ се преподава  дистанционно.

Такса: 222.00 лв.

Namaste center

Зоя Йоткова - Рейки и Космоенергетика.

+359 885 777 110

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Content is protected !!