Рейки Усуи Шики Риохо

РейкиРейки е енергия.

Тя съществува навсякъде и във всичко – хора, животни, растения. Част от нея тече през нас непрекъснато и ни поддържа. Поемаме я с въздуха, с храната, макар и недоловимо я обменяме с всичко около нас- с околната среда, със Земята, с Луната, със Слънцето.

Като система за лечение , Рейки е изключително лесна – просто полагате ръцете и енергията започва да тече, като ви помага да релаксирате и отнема болката. Осевн това ви помага да излекувате емоционални травми и проблеми, като ви освобождава от тях, без да се налага да ги преживявате отново.

Рейки е безопасна

Рейки не може да се „направлява“ от лечителя и не може да се използва, за да навреди, защото лечителя е просто канал, проводник, през който енергията тече. Не лечителя, а тялото на получателя „взема решенията“, като поема енергията и инстиктивно и автоматично я насочва там, където има нужда от нея.

Как действа Рейки?

Рейки навлиза в тялото на лечителя през коронната чакра / върха на главата / и излиза през двете му ръце. Когато лечителя постави ръце върху или близо до получателя, тялото на получателя извлича Рейки от ръцете на лечителя и поема енергията в себе си.

Как можем да използваме Рейки?

Всеки може да стане канал за енергията – без изключения!

За да се случи това, е необходима настройка /инициация/, която може да бъде направена от обучен учител – Рейки Мастер. Учителят създава енергийна връзка към ученика, с помощта на намерението и определени символи, за да му предаде способността да получава лесен и безопасен достъп до Рейки. Чрез настройката се изчистват енергийните канали на ученика и той става проводник на енергията.

Нивата в Рейки

Рейки се преподава в три нива

Първо ниво – след получаването на настройка за първо ниво, ставате канал за енергията и можете да лекувате чрез полагане на ръце. Можете да давате Рейки на себе си, на близките си, на домашни любимци, растения, можете да зареждате храна, напитки и предмети.

В Рейки Второ ниво ще се запознаете с три символа – Символ на Силата, Емоционално – Ментален, Символ за Разстояние. Това Ви дава възможност да лекувате емоционални и ментални проблеми, да лекувате хора, които физически са далеч от Вас. Символите са вид ключ, който помага да се фокусираме и извикаме онези нива от енергията, които ни трябват за лечение на определени проблеми.

Трето ниво – Мастер – след настройката за това ниво ще можете да използвате Мастер Символа, ще можете да правите настройки в Рейки и да обучавате други хора да използват енергията.

Такса: 1-во ниво -50.00 лв.

               2-ро ниво -75.00 лв.

                  3-то ниво – 222.00 лв.

  • След всяко ниво се издава диплома
Namaste center

Зоя Йоткова - Рейки и Космоенергетика.

+359 885 777 110

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Content is protected !!