Небесно златно чи

Небесното Златно Чи има за цел да ни помогне да поемем отговорност за нашия собствен живот и да увеличим капацитета си на позитивна промяна.Можем да придобием ново ,разширено възприятие и по-обективно разбиране и поглед върху живота.По този начин ще можем да взимаме решения ,които ще ни издигнат нависоко.

Това Небесно Златно Чи ще резонира с вашето био-енергийно поле, което ще започне да вибрира на по–високи честоти, повдигайки вашата персонална био-енергийна сигнатура. Вашата интуиция ще нарастне ,докато чакрата на Третото ви Око се балансира, енергизира и отваря,което означава по-големи психични способности, като виждане на растояние, чувствителност на разстояние ,влияние на разстояние и астрална проекция. Когато резонирате на високо вибрационно ниво вие имате по-позитивно отношение и негативните енергии и мисъл-форми просто отпадат. Неутрализира вредните и допуска само високите, позитивни енергии, защото вие сте защитени от негативно психично влияние посредством защитен,енергиен щит. Вие можете да проявявате по-силно когато вибрационното ви ниво е на ултра високи честоти,защото ще имате много по-силна връзка с вашия Висш Аз и с Универсалния Разум.

Растежа и експанзията донесени от Небесното Златно Чи помага да градим върху нашата стара рамка без травми, ще имаме нови перспективи и ще правим по-добри избори. Помага за разширението на нашето съзнание и така да бъдем по-обективни и силни.

Тази система има 2 нива:

  1. Ниво Практик: Ниво едно дава настройката необходима, за да станете практик в това Небесно Златно Чи. Вашето осъзнаване се разширява многократно. На това ниво вие ще научите: Как да използвате Небесното Златно Чи, Златния Чи Балон (Защита), Златна Чи Стена (Защита), Медитация.
  2. Мастерско Ниво: Дават се настройки и информация необходими ,за да преподавате лечебните и други техники в Небесното Златно Чи.

Тези настройки ще ви доведът до високи нива на осъзнаване.

На това ниво ще научите: Златно Чи за Напреднали, Златната Звезда на Чи, Златна Чи Душа Поредица, Чиста Златна светлина на Чи, Златно Чи Чистота, Златни Длани Чи.

Такса: 88,00 лв.

Namaste center

Зоя Йоткова - Рейки и Космоенергетика.

+359 885 777 110

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Content is protected !!