Направлявани духовни пътувания

Тази програма има седем активации ,които целят да ви помогната в комуникацийте с вашите Духовни Водачи.

Активация за Психична Защита – активира щит за физическа защита, това е енергия, която ви обгръща и блокира нежеланите вибрации или вредните,ниски вибрации от други източници.

Заземяваща Активация – тя ще ви задържи в тялото, осъзнати за вашето обкръжение.

Активация на Третото Око – ще ви помогне в медитация, давайки ви повишено съзнание и фокус, способност да се концентрирате. Ще можете да виждате нещата по-ясно, както и да се фокусирате в ежедневната рутина.

Активация за Изчистване на Енергийните Тела – ще въстанови баланса и хармонията във физическото, ментално и емоционално тяло. Изчистват се всички блокажи и ограничения ,които имате във връзката си с Духовните Водачи.

Медитативна Активация – ще ви помогне да станете по-дисциплинирани и да започнете да използвате медитативни практики за установяване на контакт с Водачите. Ще можете да укротите ума си и да чуете малкото гласче вътре във вас.

Активация Духовни Водачи и Висши Същества – помага да установите дълбока връзка с всеки тип Висше Същество, което работи с вас.

Активация на Съня – ще ви помогне да запаметявате сънищата и визитите на Духовните Водачи, Ангели или други Висши Същества  във вашите сънища .

Усилва способността ви да интерпретирате сънищата, така че  да приемете важно Духовно Съобщение предадено ви в състояние на сън.

Namaste center

Зоя Йоткова - Рейки и Космоенергетика.

+359 885 777 110

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Content is protected !!