Лечебното докосване на Исус – програма за активация

Чрез тази активация Възнесеният Учител Исус ни дава даровете на лечебно му докосване, така че ние да бъдем излекувани от неговото присъствие и да постигнем пълнота.Активацийте са шест:

Активация Изчистващо Докосване

Изчиства нашите физически,духовни и ментални тела. Това ще премахне и пречисти всякакви обезкуражаващи убеждения, шок, травма, негативни сили, токсини, заболявания, негативни енергии, нахлувания от други измерения, същества, зли или обсебващи духове и други енергии по-ниски от тези на любовта в нашите тела.

Активация Докосване на Спокойствието

Носи ни мир. Тази енергия ще изчисти и успокои умовете и сърцата ни,за да можем да се отпуснем. Също така носи успокоение от всякакви нарушения или проблеми със съня. Всяко притеснение ще ни напусне.Концентрацията и паметта ще се подобрят. Тази енергия е като успокояващ балсам.

Активация Докосване на Озарението

Носи нова светлина, любов, осъзнаване, вяра, сила и връзка с Възнесения Учител Исус и Божественото. Ще обнови нашия дух, ще внесе светлина в това което изглежда тъмно и несигурно, ще огрее правилния път за нас. Ще се повиши способността ни да различаваме правилното за нас и останалите, за да вземем решения, които ще подобрят живота ни. Ще получим висше познание и просветление.

Активация Докосване на Успокоението

Носи ни енергийте на Възнесения Учител Исус, насърчавайки любовта и докосването. Дава ни успокоение и мир без значение какви бури бушуват в нашия живот. Ние ще опознаем истинския мир, спокойствие и любов. Тази енергия ще ни обгърне с одеало от любов от Учителя Исус, така че да почувстваме успокоение в сърцето, ума и духа. Ние ще бъдем в безопасност защитени от неговата любов, светлина и щит.

Активация Докосване на Освобожденеието

Тази активация носи енергийте на Учителя Исус за чудотворно изцеление, както и убеждението и знанието, че ние сме скъпоценни в очите на Божественото. Това ще ни позволи да получим голяма мъдрост и да действаме и говорим с вяра. Ще ни напуснат Страховете и Съмненията за способността ни да получаваме Божествено вдъхновение, интуитивни мисли  и чувства. Страха от отхвърляне и нуждата от одобрение от страна на останалите ще ни напусне. Страха да говорим истината ще си отиде. Ще можем да се доверяваме, да действаме и да говорим истина.

Активация Лечебно Докосване

Последната настройка в тази система ни помага да активираме и да се потопим в лечебната сила на Възнесения Учител Исус. Енергията ще докосне всяка част от нашия живот, духовно,емоционално, ментално и физически. Нашите разбити животи ще станат отново цели. Ще преживеем освобождаване от всяко физическо страдание, вътрешно лечение, възтановяване на духовната връзка между Божественото и нас, така че отново да сме целостни на всички нива.

Namaste center

Зоя Йоткова - Рейки и Космоенергетика.

+359 885 777 110

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Content is protected !!