Лайтариан™ Рейки

Думата Lightаrian описва индивид, който познава небесните енергии на светлината и се напътства от тях, с цел да разшири познанията си и разбирането за духовно развитие и най-вече свързаното със себеутвърждаването, изчистването, терапията, подкрепата и изявлението му, като воин на светлината.

Един “Lightаrian” започва да вижда светлината като една присъстваща небесна енергия, която се проявява във всичките си форми на живот и във всичките си въплащения.

Lightarian Reiki се концентрира в духовното развитие и терапия на енергиините нива, както и на физическото тяло и чрез посвещаваннето повишава нивото на личната честото на трептене.

Енергията на Lightarian Reiki   ускорява лечението чрез физическо равновесие във всички сфери на нашия живот.

Тази енергия ни бе дадена като помощ за пробуждането на човечеството за нивата на високите честоти на Рейки и за да бъде подкрепено човечеството в процеса на неговото отваряне за едно ново късче от съществуванието му. Този божествен дар, наречен Lightarian Reiki бе даден на всички, които желаят да повишат честотата на етерното си тяло и да се изявят като воини на светлината.

Целта на Lightarian Reiki   е да разшири лечителските енергии дадени на човечеството, да развенчае мита и да покаже, че всеки, които желае може да се възползва от високата честота на тази енергия.

Лайтариан™Рейки

Институтът Лайтариан е основан през 1997 г. и е гарант за даваните инициациите и връзките с Ангелите, Възвишените Учители и Източника.

Живеем във време, когато вибрациите на нашата планета и вибрациите на човечеството се покачват до много по-високи степени от тези на Битието. За да стимулира и подържа това преобразуване, нови методи и методики се предават от ефирния свят с цел подръжката и успешното развитие на този глобален човешки подем. Лайтариан инициациите с Ангелите, Учителите и Източника са част от плана за развитие и разкритие непосредствено разкритие пред вас на тези високи вибрационни връзки, чрез които ще можете да повдигнете персоналната си честота, както и честотата на Земята.

Лайтариан Институт предлага серия от настройки с Възвишените Учители във високи вибрации на енергията на Ангелите и Универсалния Източник.

Лайтариан™ Рейки ни се предоставя в това време, за да пробуди отново  човечеството към висшите вибрационни нива на Рейки – за да помогне на хората в това време на преход, в този нов етап от тяхното съществуване. Този специален дар Лайтариан ™ Рейки се предлага на всички хора, за ускорение на тяхното изцеление, за да повиши вибрациите им и да ги подготви за установяването на новият човешки вид.

Нива в Лайтариан Рейки

Лайтариан Рейки представлява уникална разширена форма на Рейки, включваща шест висши вибрационни нива на Рейки.

Тези шест вибрационни нива се преподават в четири нива на обучение. За всяко ниво се издава сертификат  Мастер.

Необходимо условие: Каруна Рейки Мастер. Ако нямате това ниво, ще ви бъде направена настройка Будистко Усилване.

Лайтариан Рейки  I и II – ще научите принципите и философията на Лайтариан Рейки. Ще получите настройка за това ниво, която ще ви подготви за по-високо вибрационните настройки в следващите нива.

Лайтариан Рейки  III – настройката ще ви свърже с енергиите на Гея- Майката Земя.

Лайтариан Рейки  IV – настройката издига вибрациите ви на нови много по-високи нива.

Лайтариан Рейки  V и VI -настройката ще ви свърже с най-високите вибрационни нива на Рейки.
Предпоставки:

Първо: Трябва да си Усуи Рейки Мастер и

Второ: Трябва да си Каруна Рейки Мастер.

Има една възможност, за тези, които поради някаква значителна причина от Усуи Рейки искат да преминат директно към Lightarian Reiki, е така наречената инициациа “Buddhic Boost”.

Будистко усилване- цена: 45.00 лв (настройката се прави само за тези, които нямат Каруна Мастер Ниво)

Лайтариан Рейки I и II – цена: 185.00 лв

Лайтариан Рейки III – цена: 99.00 лв

Лайтариан Рейки IV – цена: 99.00 лв

Лайтариан Рейки V и VI цена: 99.00 лв

Namaste center

Зоя Йоткова - Рейки и Космоенергетика.

+359 885 777 110

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Content is protected !!