Лайтариан Рейки – Изчистваща Програма

Lightarian™ Clearings  се съсредоточава в първата фаза, изчистване на вашите ефирни полета, обезпечавайки уникални и ефективни методи за пълното изчистване на нежелани програми, структурни ограничения на вярата и неблагоприятни „ментални, емоционални и физически” съхранени енергийни модели.

Чрез поредица от шест изчистващи настройки , вашите чакри и тънки тела ще бъдат нежно и ефективно изчистени и отворени.

Вашият жизнен път ще бъде изпълнен с повече Светлина, позволявайки на вашият Висш Аз да бъде изпълнен с повече енергия .

Не е необходимо е да сте посветени в Рейки, за да получите Lightarian™ Clearings

ПЪРВО НИВО – Лайтариан Изчистване на Пътя

Изчистване на сложно вплетената структура от ограничителни програми и неблагоприятни ментални връзки, емоционални и физически застояли енергии. Множеството от неблагоприятните ефирни модели са „вплетени” в пределите на нашите чакри, това ниво освобождава тези модели.

ВТОРО НИВО – Изчистване на Рожденните Модели

Още с появяването си, новороденото носи със себе си четирите нисши ефирни тела и първите четири чакри, все още в зародиш. Тези енергийни структури „внасят“ в новия живот разнообразие от дълбоко вкоренени мисловни и поведенчески модели, както позитивни, така и негативни.

Основни източници на тези модели са етерния „отпечатък“ от родителите и всички значителни въздействия и влияния от околната среда по време на бременността. По време на сливане на Душата с тялото се „ражда“ съзнанието, което вече е обременено с „история“.

Нежеланите остатъци от тези най-ранни модели, установени в нисшите енергийни структури на човека, се отстраняват под въздействието на второ ниво на Lightarian Clearings™

ТРЕТО НИВО – Изчистване на Шаблона

Трето ниво работи за изчистването  на най-дълбоките и неблагоприятни модели съхранени под формата на мощни енергии, дълбоко свързани с физическото тяло, наричано още „Ефирен шаблон на физическото тяло”. Изчистването, което се извършва на това ниво е особено важно на жизненоспособността на физческото тяло.

При настройката в това ниво участва енергиите на Гая, Сананда и Будда.

ЧЕТВЪРТО НИВО – Изчистване на Привързаностите

Тук се изчистват най-отдалечените слоеве на тънките тела свързани непосредствено с различни ефирни модели и форми с които ни сме взаимодействали през всичките тези години. Изчистването става на клетъчно ниво.

ПЕТО НИВО – Изчистване на Родословието

Настройката на Пето ниво има за задача да изчисти неблагоприятните проявления на родословните енергийни обременявания.

ШЕСТО НИВО – Изчистване на Бариерите

В стремежа си да изградим нашият живот тук, всеки от нас има „пункт на съзнателно разбиране”, който служи за „наблюдение” на опита. Част от нас се намира в режим „наблюдение” на живота – ефирно и физическо.

Чрез настройката в това ниво се постига по-висока яснота за възможностите, които ни се дават.

Лайтариан Рейки I – цена: 125.00 лв.

Лайтариан Рейки II – цена: 95.00 лв.

Лайтариан Рейки III – цена: 95.00 лв.

Лайтариан Рейки IV – цена: 95.00 лв.

Лайтариан Рейки V – цена: 95.00 лв.

Лайтариан Рейки VI – цена: 95.00 лв.

Namaste center

Зоя Йоткова - Рейки и Космоенергетика.

+359 885 777 110

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Content is protected !!