БОЖЕСТВЕНО ИЗРАВНЕНИЕ НА ТЯЛОТО™

гръбнак сколиоза

Енергия за лечение и изравняване на гръбначният стълб
БОЖЕСТВЕНО ИЗРАВНЕНИЕ НА ТЯЛОТО™

«Gottliche Neuausrichtung»™ за регистрирана търговска марка, тя може да се използва само от тези работници на Светлината, които са преминали посвещение и са получили правото със сертификат да я използват тази лечебна техника.
Тази техника се е използвала в миналото за подготовка при посвещения, за да може да се изравни светлинният канал, да се изчисти енергийното тяло и се открият горните чакри. Поради това по време на тази целителна процедура изравняването на гръбначният стълб е от голямо значение.
В наше време Божественото изравнение на първи план има физическото тяло с изравнението на гръбначният стълб и изравняване на тазовите кости. Но едновременно този лечебен сеанс въздейства на физическото тяло и на тънките тела на клиента.
По време на този процес се отделят много от структурите, които човек е закрепил в енергийната си система , където са се образували блокажи.
След това се отделят също така, деструктивните , негативни модели мисли, които ежедневно човек отделя в своя живот. След завършването на процес човек се радва на хармония и любов.
Божествено изправяне, поправка и изравнение на тялото.

Гръбначният стълб от гледна точка на своята структура, в това чисто и структурата на тънките тела, играе главна роля във физическото и духовно самочувствие на човека и представлява ключ към всички нива на съзнанието.
Работата с гръбначният стълб и неговото равновесие имат огромно значение за здравето на човека. Състоянието на гръбначният стълб е непосредствено свързано с неговото здравословно състояние. Правилното му изправяне създава основа за оздравяване. При това става въпрос не само знания на Новото Време. Още древните цивилизации са владеели тези знания и сега те отново идва до знанието на човечеството.
В повечето случаи поправката на гръбначният стълб може да бъде осъществена безконтактно на физическо ниво, а то само със участието на древната съзидателна сила, само със един сеанс.
Мускулатура на гърба се разхлабва, гръбначният стълб се изправя, отстранява се изкривяването на таза и лопатките, а също и разликата в дължината на краката. Ефектът на поправка в нашият материален свята от много хора се нарича чудо.
Божественото изправяне на тялото, с помощта на тази енергия става за секунди, без употребата на символи и мантри, а само със силата на Божествената Любов. Поради това този метод се явява всеобхватен, неговото въздействие не се ограничава само върху гръбначният стълб, а въздейства върху тънките тела на човека и неговите органи. Във връзка с това уместно е споменем следното изказване: „В здраво тяло, здрав Дух!“ и обратно.
Над 70% от всички възрастни, а също така и много деца и млади хора, страдат от проблеми на двигателният апарат. Комплексното кръвоснабдяване на нервите на гръбначният стълб се нарушава и това може да се превърне в различни заболявания или недъзи. Гръбначните нерви се захващат, достъпа на енергия се нарушава, чакрите блокират, и тогава човек заболява!
СПИСЪК НА СИМПТОМИТЕ
Списък на симптомите, които може ефективно да бъдат отстранени при прилагане на лечебен сеанс „Божествено изравняване на тялото“
Болки в гърба
Сколиоза
Ишиас
Изкривяване на таза, разлика в дължината на краката, болки в раменете, болки в коленете, артроза на коленните стави, изкривяване на шията
Артроза на бедрените стави
Нарушение в развитието
Главоболие и мигрена
Синдром на дефицит на вниманието
Изкривявания
Болест на Бехтерев /спондилоартроза/
Нарушение на координацията на движението
Епикондилит на лакътя
Миалгия
Спортни травми
Шум в ушите
Челюстни проблеми
Нарушение на сърдечния ритъм
Нарушение на дишането, астма
Нарушения на слуха
Последствия след нещастни случаи, а също така и душевни травми

Изцелението винаги започва от вътре, с възвръщането към Божествения порядък. Необходимо е да се възстановят всички структури и се освободят силите за самоизцеление, за да може те да изпълнят своето предназначение. И тога стигаме и до тялото.
Гръбначният стълб се изправя, тазобедрените кости се изравняват, разликата в дължината на краката изчезва.
Когато дойде времето, много неща се променят. Всеки човек може да реши, дали за него е дошло времето да узнае и приложи Божественото изравнение на тялото.

Такса: 144.00 лв.

Как протича обучението:
Първо: лечебен сеанс
Второ: посвещение в Обединение 999
Трето: посвещение в Божествено Изравняване на тялото

Всеки получава теоретичен материал, допълнителни материали за улеснение на работата, сертификат!

Namaste center

Зоя Йоткова - Рейки и Космоенергетика.

+359 885 777 110

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Content is protected !!