Блок святост

БЛОК СВЯТОСТ

Свята Вода – Изчиства всички нечистотии. Мощно работи с 4, 5, 6 и 7 чакра. Чисти менталното тяло, кръвоносните съдове захранващи главния мозък. Защитава третото око. Затваря се автоматически.

Свято Сърце – Разкрива в човека, любовта, сърдечността, светлината. Тези качества се предават на хората, като след посвещението  излъчвате любов, радост и светлина. Честота спомага за постигане на самоосъзнаване, грижа за Земята, сливане с планетата. Отработка на родавата карма.

Честотата Свято Сърце развива в човека божествени качества, изпълва сърцето  с енергийна чистота и святост. Душата се разкрива подобно на прекрасен лотосов цвят, проявява се любов, сърдечност, светлина. Става преход на качествено ново духовно ниво.

Човек се изменя не само въпрешно, но и в обликът му започват да преобладават благодатта и светлината, проявяват се елементи на святост, сърдечните вибрации се разпространяват наделеч. Погледът става мек и божествен. Той извъчва душевна топлота и чистота.

Такъв човек се превръща в източник на излъчване на Любов, Радост и Светлина. Това оказва мощно влияние на околните, които сами започват постепенно да се преобразяват и проявяват своите най-добри качества.

С  помоща на честотата Свято Сърце се осъществяват преход на друго ниво на възприемане на околния свят. Човек започва да вижда своите близки през призмата на милосърдието и състраданието.

Честота оказва помощ, когато е необходимо да простите и да освободите определена ситуация. Тя дава възможност да я видите в друга светлина и я освободите./ситуацията/

Също така честотата Свято Сърце изцелява блокажите и болките свързани със сърдечната чакра, детските травни и вътрешното дете.

Свят Лик – с помощта на честотата Свят Лик става олицетворение на Божествения  Свят и Създателя, тук на Земята. Той започва да разпространява около себе си свята Божествена енергия. За да се осъществи това, за бъде човек проводник на тази Визвишена Духовна енергия, човек трябва да се преобрази дълбоко. Така неговата Душа ще се изчистни от натрупаният тежък опит и ще започне на сияе, освещавайки всичко наоколо.

Енергията на честотата Свят Лик облагородява чертите на лицето. В тях започва да преодолява добротата, божествената чистота, святостта. Гледайки такова лице, духовно будните хора също се със святост и благодат. Но и на тези, които все още не са готови, такова лице оказва силно въздействие изчиствайки и подтиквайки и подтиквайки към развитие.

Човекът-проводник може да насъща около себе си пространство с енергията на святостта, а също предмети и помещения. Всичко около такъв човек става свято и  носител на божествените вибрации.

​Свята Любов – кармична честота. В тази честота е заложена цялата сила на святата преобразяваща Любов на Бога. Това е Божествена любов, която одухотворява и преобразява на всички нива.

Това е тази Любов, която разкрива Божественият свят на всеки човек и всяка вещ. Това е милосърдна и всеобхватна Любов. Любов, която е насочена към всички времена, не различава хората по нищо, нито събитията или явленията.

Това е Любовта на Христос – бъдещото въплащение на Земята.

Под въздействие на честотата Свята Любов човек се пробужда, спомня си своята Божествена същност. Съзнанието се изчиства от дуалността, изчезва илюзията за разделение с Бога, разтварят се натрупаните през времето блокажи свързани с това.

От този момент нататък човек ще бъде обгърнат винаги с тази безгранична Любов.

Енергията на тази честота изчиствата сърцето и душата, тя просто взривява съзнанието. Повишава вибрациите, обединява се с Висшите Аспекти. Божествената Любов изгаря всичко нискочестотно.Човек се продужда напълно, ако неговата Душа е готова за това.

И тогава той става проводник на Любовта. Божествена  Светлина изпълва и одухотворява всичко наоколо. Настъпва пълно преобразяване в Божествена Светлина и Любов.

Свят Геном – честота предназначена за преобразяване храма на Душата – физическото тяло.  Постига се обединение на тялото и Духа, повишение на вибрациите, отстраняване на всичко нискочестотно. Тялото става съвършенно изражение и проводник на Душата.

​Честотата Свят Геном въздейства върху генотипа, молекулярната структура на човека и ДНК. Изцелява генетични заболявания и неизлечими болести. Подобрява връзка с тялото, пробужда знанията за това, какво му е нужно и какво е благоприятно за него. Всяка клетка се преобразява съгласно съвършенството на Духа, тя получава информация за абсолютно здраве и идеално функциониране. Целият организъм, органите и системите се прекрояват съгласно божественият план. Преобразуват се и започват да работят във ритъма на Висшите вибрации на Бога. Когато Душата на човека е готова се получава пълно изцеление.

Тялото се преустройва на поглъщане и хранене с божествена енергия. Променя се режима на хранене, сън, работа и др. Става активация на неактивните до сега енергийни структури.

Пробужда се Божествената ДНК.

Когато физическият храм окончателно се обедини с Духа и Висшите духовни енергии напълно се интегрират в тялото, продължителността на живота се увеличава, организма се подмладява, става трансформация на всички нива.

Силата на Святия Поглед – погледът на Светия Дух, Живият. Унищава тъмнината. Работи с 5, 6 и 7 чакра. Чисти менталното тяло. Отстранява дескруктивните програми, същности, некротични привързаности. Това е Пътят на Душата към Светлината.

Свят Кръст – честота дава информация за други светове, живота на други цивилизации и планети. Бъдеще, минало, настояще. Честотата защитава от същности. Получавате помощ от всички светии от Христианският еггрегор. Чисти 1, 3 и 4 чакра. Подем на Душата към още по-Висши нива.

Свят Щит – Защита на всички нива. Необходимо е честота да се използва редовно.

Святата Пустиня – енергия на изпитание на душата преди разкриване следващата степен на обучение и посвещение.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Content is protected !!