Квантовият пантеон на Зевс

Описание на енергията:

Земляните са в състояние да коригират своите по-високи енергийни полета през портала на гръцкия Олимп. Възраждането на енергийните сили се извършва на най високото астрално ниво на Земята. Възприемането на тези потоци е тънък материал, екстрасензорното възприятие е основният ресурс на работа. Това е ниво на изпълнение, където тънките-материални частици са, както казваме “работа на боговете и техните помощници.”

Енергията на квантовите частици, работата на тези канали е силно подчинена на животворящата работа, всяка частица е микрокосмос на живия и истинен-материал. Да почувствате това ниво на енергия е възможно само при пречистено фино възприятие. Енергията не се вижда, тя е духовна, високо в материален свят.

Квантовите лъчи на Олимп

Енергията на тези лъчи разкрива сияние в строга геометрия на 20-чакрова система. Двадесет източника на сила се откриват на човека за  подобряване на стандарта на живот. Силовите Лъчи се отварят чрез Пантеона на новия Олимп. Минавайки през посвещението се отваря нов организационен момент – “точка на възстановяване на силата”, човек става източник на новата енергия. Има подем на всички фини тела и чакри. Остава само да “отворите очите си, да приемете с разума си и да прилагате новата мощност в реалния свят.

ПЪРВО НИВО НА ПОСВЕЩЕНИЕ

Лъч “Квантови Закони” – десет закона за преодоляване на проблемите десет закона за да вървите правилно и уверено по пътя. Посвещението в тези енергии дава право  да следвате пътя на чистото възстановяване.

Лъч “Обновяване ЛОЗА” – енергия в помощ на рода и на бъдещите поколения

Лъч “Мъдростта на Боговете” -знанията се събират малко по малко. Приемането на посвещение, се явява като наистина мъдър съвет от Бога. Не е нужно да мислим “какво да кажа?” и “как да го кажа” – ние просто Предаваме Мъдрост.

Лъч “Занаята на Бога” – посвещението разкрива занаята като дар от боговете.

Лъч “Квантов лабиринт” -провежда се обучение в по-високо ниво, разглеждат се възможни трудни житейски ситуации и тяхното решение, изход от лабиринта от мисли. Записват се комбинации от проблеми и техните решения. Квантово преминаване на земните задачи в силно-духовно мислене.

Лъч “Инструменти на боговете на Олимп” – посвещението дава енергиини ключове, даващи власт на промяната. Това са индивидуални инструменти (топки, тризъбци, фенерче).

Лъч “Контакт с помощниците на боговете” – посвещението създава на високо-духовен отбор от богове и хора. И вие сте в отбора !!

Лъч “Вълните на Пантеона” – мощна защитна енергия. Посвещение дава защита в духовната война.

Лъч “Разума на Воина на Олимп” – посвещението изравнява съпротивата, придава увереност, изтрива блокове на мислене от миналото. Разширява възможностите за разбиране. Важно е за тези, които работят в бизнеса с голям екип от подчинените.

Лъч “ВЪЗРАЖДАНЕ на НАСЛЕДНИЦИТЕ на Боговете” преминаване на най-силните вибрации на  енергия, хора-богове, разкриването на ДНК структури на високи духовни вибрации. Тялото преминава трансформация, силно чувствително мощно прочистване.

“Лицето на Зевс” – проверка на състоянието на всички тела на човека, всички чакри и енергийните линии. Самият Зевс проверява “Наследника Бого-Човек.”

ВТОРО НИВО НА ПОСВЕЩЕНИЕ

“Пътят на Бога” – помощ / пречистване на всички възможности на жизнената среда с помощта на енергията на самия Зевс! Преход към нова линия на живот. Премахва недостойните. Един човек, който е недостоен да съществува до вас сякаш в друго измерение, можете да видите, как той няма да има контакт с вас. Проявление на дарове за избраните. Нова работа, както е предвидено в енергиите на самите богове.

“Звездата на боговете” – преразглеждане на предварително планираните цели на физическото проявление / целите стават различни. Ние се изчистваме от комплекси, блокажи, ниска самооценка. Осъзнаване на изключителност. Индивидуална начин на живот като светлина “пътеводна звезда”. Разкрива се ясно познание на къде да отида и защо.

Посвещение “Тялото на Бога” – възстановява се силата на енергиите на  родовите линии. Усилва се етерното тяло.

Посвещение “Плащ на боговете” – разкриват се малките чакри по цялото физическо тяло. Всяка клетка излъчва енергия. “Получава се щит” мрежа от енергийни импулси.

“Земята на Бог” – посвещението изчиства цялото земно жизнено пространство. Енергията ви позволява да чистите енергийно дори когато ходите или седите. Тялото се превръща в източник на пречистване на земята и пространството. Силата се усилва и наработва с ежедневна практика.

“Клоните на просперитета” – Нови енергия за разкодиране на ДНК. Енергията на новата сила тече през хипофизната жлеза. С вас работи самия Зевс.

“Поток на изобилието” – Ново проявление на ДНК. Работи нова енергия на частицата “Протей” . Това е вечно жива енергийна клетка, която осигурява постоянен импулс на живота. Енергията тече без прегради, вие сте източник на живот. Тя отваря дълбоко чувство на отговорност. Важно е всичко което вие усещате – чувстваш се жив.

“Короната на боговете” – посвещението разкрива теменната чакра на 32-ро ниво  на тънкото тяло.  Това е силата на новите чакри. Корона с 32 чакрие трудно да се носи!!

“Човекът-Бог” – повишаване на информираността и капацитета на нивото на Твореца. Идеята се превръща в материал. Силата на мислите – божествено творене. Висока отговорност. Грешките са изключени. Обогатяването, алчността … изгарят на земните нива. Човекът-Бог е лечител. Истината е живота на Бого-човека. След получаване на посвещението ние осъзнаваме Истината в този момент от престоя си.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Content is protected !!