Какво се случва по време на сеанс

Kосмоенергийната честа /канала/ е многомерен обект с голям брой свойства и параметри.
Те съдържат информация за структурата на полето на референтната точка на човешката енергия. И как се осъществява въздействието? Такова енергийно въздействие е възможно благодарение на резонанса, но резонанс е възможен само в сложните процеси и много параметри. Защото на ниво осъзнат енергийно-информационен обмен хората са способни да създават резонанс само с тези вътрешни енерго-информационни процеси, подобни на тези, които вече има в тяхното енергийно поле. Затова и казваме: Какъвто е човека, такъв е и светът около него.
Човек, владеещ набор от Космоенергийни честоти има възможност да променя ситуацията както при работа със себе си, така и при работа с друг човек. Енергийните честоти повишават вибрацията на човека и по този начин го “измъкват” на по-високо енергийно ниво, което съответства на напълно здраво тяло. Това се дължи на /концентрацията/ на честотните потоци, които са с много по-висока плътност от тази на човека. Също така, качествените характеристики на космоенергийните честоти, значително превишават човешките параметри на сходни енергийни процеси. Ето защо изцелението не настъпва незабавно, тъй като тялото се нуждае от време, за да се приспособи към по-високите вибрации, но и да се освободи от лошите привички. Лечението преминава с едно или две изостряния, след което настъпва изцелението.
Важен момент е да се консолидират  резултатите. С промяната на енергията, хората се променят вътрешно, което води постепенно до промяна на околното пространство /променя своята работа, приятели, ако всичко това са били фактори довели до заболяването/.
Човекът, както и всяка друга енергийна структура напомня матрийошка. Изцелението започва от от най-малкия и завършва само когато промените са настъпили в най-големите. Ако работата бъде преустановена пред това, то , не промененият слой ще оказва влияние на другите и ще ги връща към първоначалното “не-здраво” състояние.
Изцеляващият аспект в космоенергетиката е основан до голяма степен на чистите чакри /фокусиране върху торсионната структура/. Всяка чакра съотваства не само на конкретни физически органи, но и “определя” различни параметри на съдбата на човека. Възстановявайки нормалното функциониране на чакрите, ние фактически задействаме системата”вътрешен лечител”, която е преустановила своята нормална работа поради причини вътре в нас. Когато тези причини бъдат отстранени тялото ще се върне към здравото си състояние, а параметрите на съдбата ще бъдат подобрени.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Content is protected !!