Блок Ра-Деяние

БЛОК РА-ДЕЯНИЕ

Ра-Светлина – базова светлоносна честота за тези, които искат да бъдат пробудени, да имат чиста енергосистема и да променят живота си.

Ра-Вяра – светоносна честота разавиваща вярата и връзката с Божественото.

Ра-Връзка – установяване на чисти отношения  със Създателя и Висшите Сфери. Помага за утвърждаване на връзката на Душата с Божественото.

Ра-Хармония – изпълва живота с хармония, сила и вселенски покой. Божествено изцеляващата енергия на честотата одухотворява всичко, до което се докосваме.

Ра-Радост – помага са си спомним кои сме и че сме дошли на този свят не за страдание, а за ралост и щастие.

Ра-Святост – Извеждани на много по-високо духовно ниво в сравнение с това, на което се намираме. Спомага да пробуждане на божественото в нас, развитие на духовното виждане. Нашата душа се възвръща към първоначалната чистота и святост.

Ра-Първи Магически – Мощно чистеща честота.

Ра-Анаел – Честота неотрализира негативните емоции: агресията, зависта. Подобрява работата на главния мозък, помага за отработване на родовата карма. Работи с 1 и 2, 6 и 7 чакра.

Ра-Агни – Отстранява негативните програми, злоста и агресията. Лукува алергията и жлъчката.

Ра-Хум – Чисти и изпълна с чиста Светлина и Любов сърдечната чакра. Отстранява негативните програми свързаните с миналото. Помага за създаване на хармонични отношения с околните. Чисти помещениията.

Ра-Агни-Хум – Универсалена честота  работи със всички чакри. Помага за отработване на родовата карма. Чисти менталното тяло, негативните мисли. Формира позитивно мислене.

Ра-Дух – Честота мощно чистеща 6-та чакра. Лечебна честота. Работи за укрепване на вътрешната сила, дава защита. Работи за “подобеда  над слабостите”, дава сила за преодоляване на трудностите, спомага за осъзнаване на процесите. С помоща на Ра-Дух може да се работи със силата на мисълта.

Ра-Бог – Бог на Слънцето. Творец. Проявление на силата са Космическата енергия. Живот след смърта. Олтар на сакралните знания. Работи със всички чакри. “Изгонва” малки същности-енергийни паразити. Ра-Бог защитна честота. Инвормационна честота.

Ра-Сила- дава енергия на 2, 3, 4, 5 и 6 чакра. Отстранява негатива наложен по чужда воля. Избавя от негативни привързаности.

Ра-Миди и Ра-Гектас – информационен канал.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Content is protected !!