„ТРИАДА – КОРЕКЦИЯ, УКРЕПВАНЕ И РАЗВИТИЕ“

„ТРИАДА – КОРЕКЦИЯ, УКРЕПВАНЕ И РАЗВИТИЕ“ – енергиите на новото време в модерния свят!

В модерния свят две неща никога не достигат – времето и парите. Зад тях обаче стоят здравето и взаимоотношенията, които най-често са причина както за успеха, така и за несполуките. В курса „ТРИАДА“ работим в три направления:

 • Здраве
 • Взаимоотношения
 • Финансово благополучие

За подобрение и укрепване на Вашето здраве

За разбиране и осъзнаване на причините за блокажите и болестите

За възстановяване и уплътняване на вашето енергийно тяло

За причинно-следствените връзки във взаимоотношенията

За разбиране и приемане на себе си и другите

За усилване на вътрешния диалог и чуване на посланията от Висшите сили

За привличане на успех и благополучие в живота

За откриване на нови пътища на личностно и професионално развитие

За изчистване на повтарящи се грешки, които пречат на нашия успех тук и сега

 • 9 ежедневни сеанса (между 30 и 40 минути в удобно за вас време от деня и място – работи се дистанционно, като за целта единственото изискване е да сте на място, където се чувствате спокойни и ви е уютно).
 • Три настройки по тематиката на курса

 Какво е необходимо да знаете?

Вие можете да изберете една или направо трите теми едновременно и да отработите всички области от живота си.

Здраве    

Оздравителни сеанси за възстановяване на кръвоносната система и опорно-двигателния апарат (проблеми със ставите, костите и гръбнака) на сърдечно-съдовата система, отделителната, репродуктивната, стомашно-чревния тракт и др. Изчистване, укрепване и уплътняване на аурата и енергийното поле.

При желание – настройка в Енергия Сребърен Лекар.

Взаимоотношения

Пречистване на съзнанието от негативни програми, заменя ги с положителни. Сеанси за подобряване на отношенията с нас самите, с близките и непознатите, с колеги и приятели. Нова визия за нашето място в света, в който живеем.

При желание – настройка Божествен ХРАМ.

Финанси

Ежедневни сеанси за просперитет и изобилие, за привличане на клиенти, както и за увеличаване и ръст на продажбите. Корекция на отношението към парите и благополучието. Осъзнато разбиране, че материалното и духовното вървят ръка за ръка в Новото време. Изобилието като необходимост за живот в радост, щастие и удовлетворени.

При желание -настройка Нефритен император.

Енергиен обмен:

Стойност за участие в сеансите + настройка в енергията по една тема: 79,00 лв.

За участие в сеансите + настройка в енергиите по две теми за себе си, като например здраве и финанси: 129,00 лв.

За участие в сеансите + настройка в енергиите в трите теми едновременно: 145,00 лв.

Индивидуален подход: по време на сеансите за вас ще бъдат избрани и използвани енергии, които са най-подходящи за вас самите и вашите конкретни потребности.

В курса “ТРИАДА” можете да участвате и като приемате само ежедневните сеанси, без да получавате настройки в енергиите:

а) здраве

б) взаимоотношения

г) финанси

 

Стойност за участие: 55,00 лв. на избрана тема.

При две избрани теми: 75 лв.

При три: 95 лв.

 

Курсовете се водят от Мастер Зоя Йоткова, сертифициран преподавател по Космоенергетика, Синергоетика, Протоетика, Хиперболоидна Космология, Усуи Рейки и др.

И синергет Никола Христов.

За записване за участие в курса, моля пишете на лично съобщение или се обадете на тел. 0885777110 – Зоя, 0885777049 – Ники.

Comments (5)

 • Росица Reply

  Един уникален курс, който по свой начин те кара да се вгледаш във себе си, отношение,здраве,връща те в миналото за да разбереш тук и сега . Да се сблъскаш със страховете си и да ги преодолееш и освободиш. Програмата е подбрана уникално, и те докосва там където имаш нужда. Благодаря ти Зоя. С нетърпение очаквам следващия курс.

  19.07.2019 at 13:18
 • Дарина Reply

  Вече съм изучила няколко курса и си мисля,че горе долу знам какво да очаквам в следващият.Само,че още при започването на този,курс “Триада” Вселената ми показа,че имам много уроци още да науча.Енергията на този курс е толкова силна,че те връхлита по невероятен начин и те завладява.Благодаря на Зоя и Ники,за прекрасното изживяване и за търпението и подкрепата.След всеки курс при Зойчето ,душата ми иска все повече познания в тази вълшебна материя.Благодаря ви безкрайно.

  19.07.2019 at 18:21
 • Боби Петкова Reply

  И този курс беше вълшебен. За година и половина преминах едва 5 курса в който се преоткрих промених изненадващо и за мен.Преосмисляне на нещата .Осъзнаване Смирение Вяра мислела съм че ги имам но е било една хилядна част .И все още има какво да променям и преоткривам в себе си .Ако някой иска да премени нещо то е да започне от самия него.Едва ли щях да постигна това сама .Не съдбата живота или така е предопределено се срещнах с мастер Зоя Йоткова която раздава себе си за да бъдат курсовете пълноценни за курсистите .Има едно НО .Трябва много работа .БЛАГОДАРЯ ВИ МАСТЕР ЗОЯ ЙОТКОВА И СИНЕРГЕТ НИКОЛА ХРИСТОВ ЗА НЕВЕРОЯТНАТА ВИ ВСЕОДАЙНОСТ

  20.07.2019 at 11:37
 • Мария Reply

  Всеки изминал курс който минавам , ставам все по- щастлив човек. С този курс минах поредното изпитание , на осъзнаване и развитие. Единственото което чувстваш е падане на излишния товар. Преоткриване на красивите и стойностни неща в живота. Преодоляване на егото , преодоляване на границите и нормите които са ни наложени. Единствено само развитие и осмисляне на живота , през хубавата , светла, хармоничната страна. Благодаря ви ❤️

  21.07.2019 at 14:07
 • Мария Reply

  Откакто срещнах Мастер Зоя Йоткова и Синергет Никола Христов, моя живот тръгна към промяна. Това е курс в който се сблъскваш очи в очи със страховете си, разбираш от къде идват и ги освобождаваш, разбираш от къде идват някои твои негативни убеждения и се заменят с нови съзидателни. Сигурна съм, че не съм единствената, която се чуди – ” Но от къде идва този проблем. защо имам такова мислене?!”, и когато видиш че този твой проблем е твой личен урок от предишни инкарнации, ти става ясно и го освобождаваш от себе си. Този курс наистина променя човек, след всичките осъзнавания реагирам по различен начин, мисленето ми се промени. Чувствам се Прероденаа, изпълнена с нови сили, радост, любов, вдъхновение и благодарност. А Мастер Зоя и Синергет Никола са от малкото чисти канали на енергия. Човек може много да научи от тях ! <3 Благодаря ви от сърце !!
  С Много обич Мария

  22.07.2019 at 17:06

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Content is protected !!