Първи пласт в Синергоетиката

Дистанционно обучение Първи пласт СинергоЕтика – „Синергетика”

СИНЕРГОЕТИКА – I ПЛАСТ – СИНЕРГЕТИКА

 

 1. СинергоЕтика – това е енергиен метод за работа. Инструмент за самопознание и себеразвитие. Важно е осъзнаването на себе си като Движеща Творческата Сила, като Създател, творящ своята реалност във всички планове и нива на съществуване; осмисляне на себе си като Единствен Източник на събитията в живота. Важно е да разберем огромната сила не само на собствените ни действия и постъпки, но също така и на нашите емоции и мисли. След запознанството със СинергоЕтиката няма обратен път назад: промените в посоката и развитието, видими или по-малко изразени са неизбежни, независимо от скоростта на проявлението им във времето. Важен момент е изчистването и освобождаването на съзнанието (да се поставят под въпрос действащи към момента представи за света), т.е. в във вече пълен съд е трудно и невъзможно нещо да се сложи.
 2. Няма необходимост от наработване, защото тези енергии действат мигновено.
 3. Трябва да има строг контрол на собствените мисли и емоции. Използването на енергиите трябва да бъде изключително за добро. Не може да се използват за користни цели!
 4. В сеанса първостепенна роля се отделя не на постановката, а на Намерението и искреното желание за самолечение или лечение на друг (при работа с пациент). За работата с други хора е важна готовността на пациента за изцеление и трансформация. В процеса на работа с пациентите и себе си е важен диалогът със Създателя за Божествения замисъл относно вашата или душата на пациента. Важно!!! Да не се правят “изкуствени” корекции на живота на пациента, тъй като комфортният и успешен социален живот не винаги е показател на верните направления и по същество не е основната цел на работата в СинергоЕтиката. Важно е да се помогне на човека да разбере и осмисли причините за някои проблеми, за да познае себе си и да осъзнае най-важните задачи за себереализация във въплъщението си тук и сега. Да му се помогне да приеме себе си, своето предназначение и да се способства възможно най-скоро и по-малко болезнено трансформацията на неговата кармична и родова тежест в Светлина, Любов и Развитие..
 5. Широко спектърно действие на енергиите: лечение, защита, чистене на организма и жизненото пространство (от вредни събития, които пречат на изпълнението на Плана на душата, от същности, и т.н.), също така работи за създаването (или трансформация) на различни по-добри ситуации. Сработване на всички планове и нива на битието: физическо, ДНК ниво, психическо, енергия, дух, съзнание, подсъзнание, интелект, време-пространство и т.н. изграждане на нова реалност, разширяване на мирогледа. Работи за изцелението на човека, обществото, планетата, Вселената в цялост.
 6. Потоците на СинергоЕтика-та в процеса на работа с енергийното поле на човек възстановяват и активират неговите естествени механизми за саморегулиране, самоизчистване, изцеление, светлинно обновяване, самоусъвършенстване и трансформация.
 7. Разделението на енергията на блокове е условно, тъй като много от енергиите са на границата между различните блокове, а всяка енергия е ключ към най-малко 10 други енергии.
 8. Ведически блок и Блок на Атланта – отделни блокове, максимално близки до СИНЕРГЕТИКА, дадени в “обновения формат”.
 9. Основните практики за провеждане на упражнения, се прилагат в отделен файл.

 

ЕНЕРГИИ, АКЦЕНТИРАЩИ ВЪРХУ ИЗЦЕЛЕНИЕТО НА ФИЗИЧЕСКОТО ТЯЛО:

 

 1. Фарион (Енергия за общо възстановяване на физическото тяло): Матрична, многопланова енергия с мигновено нежно действие, насочена към оздравяване заболяванията на физическото тяло, мигновено проработва системата на чакрите, което позволява да се занимаваме с хиропластика. Разширява съзнанието, активизира виденията при лечителя, активира чакрите на ръцете. Активира творческите способности.
 2. Ха-Арам: Енергия на мъжкия план за работа с тежки заболявания във всички стадии (в т.ч. онкология). Третира мощно и активно, оформяйки форма на гъба над главата на пациента. Почиства и хармонизира психиката, централната нервна система. Работи с немислима скорост на физическия план, ДНК, кармичен план, съзнание, висше Аз и т.н. Работи добре в комбинация с енергия Ха-Аира.
 3. Ха-Аира (Енергия за оздравяване от онко болести, диабет, левкемия и други тежки заболявания): Мек, уравновесяващ, хармонизиращ поток на женското начало. Работи добре в тандем с енергия Ха-Арам. Енергиен поток с по-обширно действие. Представлява синтез от енергии: върхът е огнено златен, дълбок, плътен; дъното – бяло-син прозрачен пламък, и двете се завихрят във вихрушка. Дава самооздравяване, включва и активира програма за възстановяване на имунната система, трансформира програмата за самоунищожение в енергия за живота, в самия живот. Самата ДНК се променя на молекулярно ниво, почиства и разширява съзнанието, променя енергийната структура, очиства кармично, обръща към Висшия Аз, изпълва с Любов.
 4. Ха-Амира: Съвкупност от енергиите Ха-Арам и Ха-Аира, която дава мигновено изцеление. Два потока се откриват на веднъж за пациента с намерение за незабавно възстановяване. Истинската вяра е водеща тук! Дава мощен поток от енергия, чисти от същности, мании. Буквално възражда за живот. Работи върху най-безнадеждните ситуации и болести, дава енергиен екстаз, незабавно реанимира. Ако работите заедно с енергия Съ-Творение, тогава ще има ефект на чудотворство. Дава разбиране на по-високите планове, разширява съзнанието. Дава решение на всички проблеми.
 5. Ел-Ле (Енергия възстановяваща сексуалните функции): Работи на ниво матрица, на нивото на клетките, представлява два низходящи потока, които се спускат един към друг (мъжки и женски). Енергия на сексуалното вдъхновение, на взаимността, работи с хормоналния фон, щитовидната жлеза, възстановява сексуалната сила. Енергията има мощна неутрална същност. Необходимо условие за работа в потока е отсъствието на нецензурни мисли, работата трябва да се формира само за доброто, за възстановяване, в противен случай болестта ще се трансформира в натрапчива похот. При мъжете, възстановява потентността в рамките на един месец, жените получават сексуална привлекателност. Прилагайте само в любов, добре се съчетава с Енергия Юном. Комбинацията дава ефект на енергиен екстаз.
 6. Юном (Енергия подмладяваща физическото тяло): Плазмен поток, преливащо розово. Силен подмладяващ, регенериращ, козметичен ефект, работи за стройност. Заглажда бръчките, тонизира кожата, с енергията може да се зарежда крем, вода и др. Дава дълбоко подмладяване на тъканите, органите, на тялото като цяло. Насища и женската и мъжката енергетика. Усеща се едновременно като два потока, идващи и отгоре и отдолу, които обгръщат, силно проникват дълбоко в кожата, като същевременно я тонизира. Върху кожата се появява ефект на дълбок лифтинг. Променя приоритетите в храненето, възстановява метаболизма и щитовидната жлеза. 7.          Риона (възстановяване от захарен диабет): Наситен златен поток, съединяващ Земния с Божествения план. При силна вяра, тази енергия може да направи чудеса и мигновено изцеление от захарен диабет. Енергията изменя структурата на ДНК, гони същности. Всяка клетка се пронизва спираловидно и се изпълва и насища с любов, тъй като захарният диабет е в резултат от липсата на любов.
 7. Про-Тон (Енергия с индивидуален спектър на действие): Плазмен мощен огнен поток, покриващ от всички страни под формата на сфера, в центъра на която е пациентът. С енергията се работи, когато не знаете етимологията на болестта на пациента, енергията сработва сама в правилната посока, пробужда божествените програми в човека. Универсална жизнена енергия – може да бъде активирана за много пациенти наведнъж, тъй като работи за всеки по свой собствен начин. Хармонизира “висшия” и “низшия” план. Гони същности. При целителя – активира чакрите на ръцете.
 8. Ви-О-Ра (срещу вирусни заболявания): Планетен поток, мощен спираловиден вихър, енергия, която се фокусира върху лечението на всички вирусни заболявания, включително предавани по полов път. Дава на пациента осъзнаване на причината за заболяването. Почиства пространството, в т.ч. натрупаното от предишни въплъщения. Необходимо е да благодарим на болестта за урока и да освободим ситуацията. Може да доведе до повишаване на температурата. Както и всички останали енергии, работи на всички нива.
 9. Чи-Ай-Рей (Енергия възстановяваща структурата на главния и гръбначния мозък, ЦНС): Енергия, събуждаща мъртвите мозъчни клетки към живот, след удари, фрактури на черепа и гръбначния стълб, хеморагия, кръвоизливи, парализа. Мощно чисти от същности. Енергия с точков ефект, т.е. въздейства конкретно на главния и гръбначния мозък. След работа с енергията се препоръчва добър сън и работа с енергия Фарион. При работа от разстояние действа слабо.
 10. Борисвет (Енергия за работа с костната система): Енергия лекуваща на клетъчно ниво, лекува остеопороза, дискова херния, шипове, зъби, навяхвания, счупвания, натъртвания – лекува – снажда. Можете да “видите” как на друг план се провежда операция на пациента. Почиства, премахва токсините, укрепва костите, премахва радиацията от тялото. На мястото на фрактурата по време на работа има чувство за огън, усещане за парене. В нея можете да изправите костите и гръбначния стълб. Бързо разсейва синини от натъртвания. Работи върху брадавици, родилни петна и др., но първо трябва да помолите потока за разрешение за работа.
 11. А-Лаер (Енергия-Анестезия): Обезболяващ енергиен поток, при това не притъпяващ съзнанието. Може да даде ефект на лека временна амнезия. Активира се автоматично в зоната на болния орган, в зависимост от ситуацията, кара тялото да “изтръпва”, силно парализира пулсиращата болка, може да се използва по време на операция. Енергия – божествена същност, милосърден ангел.
 12. Винора (Енергия за работа с хормоналния фон): Планетарен, мек, синкав плазмен поток, който ви позволява да постигнете стабилност в емоционалната сфера, за да възстановите обмяната на веществата. Работи на всички видове заболявания променящи теглото и метаболизма. Влияе върху областите на мозъка, отговорни за апетита, дава чувство на увереност и любов към себе си.
 13. Миана (Енергийно възстановяване на меките тъкани на тялото): Чудотворен планетарен поток от други цивилизации с нежен люляково бял цвят. Акцентира върху сърдечно-съдовата система (кръв, сърце, вени, кръвоносни съдове и др.). Разгражда кръвните съсиреци, укрепва стените на кръвоносните съдове, укрепва състоянието след инфаркт, инсулт, атеросклероза, стенокардия, вдига на крака сериозно болни, парализирани пациенти, извежда от кома, припадъци, прояснява съзнанието, хармонизира психиката, лекува централната нервна система, работи при простуда.
 14. Янаве (Енергийно възстановяване на храносмилателната, отделителната и половата система): Чудотворна енергия, лекува всякакви заболявания на черния дроб, стомаха, бъбреците, далака, червата, органите в малкия и големия таз. Заболявания: диария, простатит, хемороиди, кисти, камъни, миоми, ендометриоза и др. Дори ракът на тези органи е лечим. Може да се комбинира с всички други енергии.
 15. Луаль (Енергия даваща живот на кожата и органите в гръдната кухина): Лекува заболяванията на кожата, белите дробове, сърцето, бронхите и др. Заболявания: простуда, астма, хипертензия, алергии, пороци на сърцето и др. Трансформира натрупаната обида, гняв, липса на любов, незрялост в състояние на хармония и развитие.
 16. Уим (Енергия за работа с болести на гърдите): Многопланова планетарна енергия с оранжев цвят, акцентираща върху заболяванията на гърдите. Насочена към всички заболявания на гърдата (в т.ч. мастопатия, онко). Хармонизира, пробужда усещането за женственост в жените (в мъж – мъжественост, подтиква към зрялост), както и приемането на себе си, на своето начало. С правилно поставено намерение може да се постигне пластичен ефект (увеличаване на гърдите, придаване на еластичност).
 17. Ясень (Междугалактическа енергия за възстановяване на зрението): Лекува УНГ заболявания, съдови заболявания, възстановява работата на главния мозък, особено след инфаркт, инсулт, кръвоизлив, лекува всички очни заболявания (глаукома, катаракта и т.н.). Възстановява зрението до добра видимост. Лекува ларинкса, ушите, носа.
 18. Айнам (Енергия лекуваща репродуктивната и детеродната система): Междугалактически поток, много мека, нежна, пухеста енергия. Лекува мъжкото и женското безплодие, като ясно идентифицира причините за него, лекува човешката ендокринна система. Работи върху хормонални заболявания, изчистване на съзнанието, дава духовна зрялост, отговорност, лекува взаимоотношенията в семейството.
 19. Яронаи (Енергия възстановяваща интелекта): Повишава нивото на умствено развитие, подобрява възприятието, асимилацията, разбирането, запаметяването на информацията. Възстановява интелекта след прекарани заболявания, поражения на главния и гръбначния мозък, нервната система (изключение, ако умствената деменция се дава като кармична отработка). Работи по всички заболявания на главния и гръбначния мозък, неврологията.
 20. Миалон и Милона (Вселенска енергия за възстановяване на адепти, магове, майстори, енергиини лечители): Действа многопланово – работи за: прочистване, физическо и психическо изцеление, защита, атака, възстановява силата, дава спокойствие, стабилизира жизнените условия. Премахва всяко магическо въздействие от всяка сила и давност, дава неуязвимост и невидимост за виденията и въздействието на другите. Действа като защита при влизането в астрала. Материализира малки приходи.
 21. Фиора (Енергия, позволяваща ни да се занимаваме с енергиен масаж и целителство): Чудотворната, остра, като лазер енергия с преобладаващо син цвят, която работи както за общото възстановяване, така и за попълването на костите, в случай на необходимост, сработва като операция на по-високите планове, дава рентгеново зрение на нивото на физиката.
 22. Енергия активираща чакрите на ръцете на целителя: Развива, усилва виденията за болестите на пациента и причините за тях.
 23. Ареум (Енергия за работа с дегенеративни, наследствени, генетични заболявания): (!) Работете изключително внимателно, много плътна, мощна, пясъчна, млечно-оцветена, работеща с огромна скорост. Изцелява ДНК, мощно почиства рода, работи за разбиране на причината за болестта. Ако в планът на душата не е включено изцеление, то дава максимална възможност да живее с това, приемане на ситуацията.
 24. Асириум (Енергия за активиране и развитие на алфа ритми – ритми на главния мозък): Универсална, невероятно мека, но мощна, успокояваща енергия. Акцентът е върху главния и гръбначния мозък: лекува болести (шизофрения, аутизъм), развива супер способности за кратко време, многократно разширява съзнанието, рехабилитира добре.
 25. Мирана (Енергия, чистеща от паразити, в т.ч. енергийни): Енергията е невероятно мощна, концентрирана, плазмено огнена, светла с включени светкавици, като жива пулсираща електрическа тръба. Унищожава паразитите и вирусите в човешкото тяло на всички нива и сложност, лекува нелечими заболявания, освобождава от зависимости, от обсебване, възстановява имунитета, органите и тъканите след въздействие на паразити, отстранява токсини и отрови от тялото. Прекъсва включвания и привързвания.
 26. Оанаи (Енергия възстановяваща речта, лекува ларинкса, гърлото, езика): Работи за възстановяване след мозъчни заболявания, парализа, инсулт, кома и т.н. Мощно възстановява речта след силни неврологични заболявания. Мощно чисти от същности, защитава, лекува централната нервна система, дори рак, възстановява слуха. Отстранява психологическите страхове, хармонизира.
 27. Ярон (СПИН, биологични и генетични оръжия): чудотворен между галактически канал-оръжие в звездното пространство, енергийна експлозия. Отваря се с ясно разбиране за какво и защо, ако потокът е дал разрешение да се работи с човека. Трябва да има разбиране от пациента, че трябва да промени начина си на живот! Буквално измъква от смъртта, лекува СПИН, работи от всякакъв вид оръжие, при радиация, в най-безнадеждните ситуации. Работи върху огромни територии и разстояния, върху цели общности, по време на епидемии и т.н.
 28. Енергия Ангела-Хранителя (Енергия, свързване на Божественото Аз на човека с неговото земно въплъщение): Работи за мигновено възстановяване на силите, реанимация, физическо възстановяване и хармонизиране на емоционалното и психическото състояние. Енергия, обединяваща в едно хармонично цяло Божественото Аз на човека и неговото земно същество. Енергията на общуването с Бога.
 29. Аймитрон (Чудотворна енергия в безнадеждни ситуации): Преходна енергия към слой II от СинергоЕтиката − «Синергиум». Двупосочна оздравителна чудотворна енергия с моментално-мигновено действие, работеща както с физическото тяло, така и с енергийната структура на човешкото тяло. Реанимира, възражда, издърпва от следващия свят и дава духовно разбиране за случилото се в живота (заболяването).

 

ЕНЕРГИИ ЗА РАБОТА СЪС СЪЗНАНИЕТО И С ПОДСЪЗНАНИЕТО, С ПРОБЛЕМИ И ЗАБОЛЯВАНИЯ НА ДУШАТА, С ПСИХИКАТА НА ЧОВЕКА (ПСИХОЕМОЦИОНАЛНИ РАЗСТРОЙСТВА, ПРИВЪРЗАНОСТИ, ЗАВИСИМОСТИ):

 

 1. Миар (Енергия на съзнателно влияние върху действията и решенията на други хора): Премахване на чужди магически в т.ч. влияния (въздействия), родово изчистване, екзорсизъм. Използвайте само за ДОБРО !!! В противен случай ще доведе до деградация на личността на всеки, който използва енергията за егоистични цели без добро намерение. Отваря се с намерение, заедно с Енергия Оом (в случай на влияние).
 2. Фла-Енара (Енергия вдъхновение, творчество, озарение, прозрение): Пулсираща мощна плазмена енергия, предимно с ярко оранжев цвят. Мощно почиства от същности, притежание, депресии, съмнения, страхове, превръщайки ги в енергия за развитие. Насища с енергия на вдъхновение, прозрение, творчество; хармонизира, работи върху взаимоотношенията между хората, в групи, колективи, семейни двойки.
 3. Ай-Рама (Енергия трансформираща страхове и блокажи): Планетарна, спиралообразна, мощна енергия, освобождаваща от явни и скрити страхове, комплекси, душевни травми чрез осъзнаване на техните причини и произход. Тя не решава проблемите на пациента, а ви позволява да разберете причините за страха, „да погледнете в очите му”, да се освободите от него, затова в живота може да провокирате отново ситуации, свързани със страховете на този човек.
 4. Родосвет (Енергия за разкриване на свръхспособностите, свързани с Рода): Невероятно ярък, огнен, многопланов планетарен поток, образуващ корона около главата, усещане за топлина в гръбначния мозък. Трябва да има ясно разбиране за това какво искаме, когато отваряме енергията. Лекува ума, структурата на мозъка, мощно активира ума, събужда свръх способности (яснознание, ясночуване, ясно чувстване), активира таланти, мощно повдига към по-високи нива на осъзнатост.
 5. Миа-Трон (Енергия – пристрастявания): Ударен планетарен поток, горещ поток, синьо-виолетов пламък, който мощно и твърдо лекува от алкохолизъм, наркомания, мании, тютюнопушене, занемаряване от всякаква степен. Остро променя програмата за самоунищожение в програма на живот. По същност, това е енергия на екзорсизма след работа, с която тялото трябва да бъде изпълнено с енергията друг поток.
 6. Я-Со-Нахи (Енергия за работа с подсъзнанието): Енергийно супер-оръжие! Контрол – не може да бъде дадена на всеки (!!!). За работа само със собственото подсъзнание. Действие на енергията: НЛП, управление на волята и съзнанието, ефект 25-ти кадър. Важно, влагайте само добра, чиста информация, предварително се търси разрешение от енергията. Работи върху всяка ситуация с ясно разбиране за това, какво правите.
 7. Ясона (Енергия за работа с психически и психологически разстройства): Енергия – Божията благодат, като опашата звезда, вискозна, пулсираща. Лекува шок, емоционални травми, стрес, изважда от депресия, изважда от небитието, изпълва с енергията на живота. Разрушителното се превръща в съзидаващо. Способства за възстановяването на мозъчната структура. Работи само при ясно разбиране на пациента, при искрено желание за промяна.
 8. Файрена: Мощна, ударна, тежка, плътна, в известен смисъл дори съкрушителна енергия за контрол. (!!!) Иницииране невъзможно (енергия убиец). Работете изключително предпазливо с пълно осъзнаване и разбиране на своите намерения. Важно!!! Използвайте я частично, а не в пълен обем, не в пълна сила.
 9. Майнетен (Енергия-импулс, предизвикваща приказна любов, мигновен прилив на душевна и физическа сила): Енергията е противоположна на енергия Файрена. Мека, но в същото време невероятно мощна енергия за работа с психиката на голяма маса хора. (!!!) Не е желателно да се инициира всеки, трябва да има определено ниво на осъзнаване. Енергията причинява приток на необяснима слънчева радост, физическа и психическа сила, повдига настроението, незабавно изтръгва от обсесивни идеи, страхове, депресии, позволява ви да изпитате внезапно вдъхновение, възраждане към пълноценен живот.
 10. Сантарион: Преходна енергия между разрушителната (Файрена) и съзидателната (Майнетен). Функционира и в двете посоки: от унищожаване до прераждане и обратно. (!!!)Не е желателно да се дава на хората, работете с пълно разбиране и контрол на мислителния и емоционалния поток.
 11. Ассения (Енергия-връзка между Земния и Божествения план): Енергията на земния блок, връзка (мост) между Земята и Божественото. Тя ви позволява да премахнете изкривеното възприятие на реалността и да видите истинското състояние на реалността чрез осъзнаване на връзката между Божествения план и това, което се случва на Земята. Също така ви дава възможност да почувствате силата на собствените си мисли (влиянието на състоянието на вътрешния мир върху това, което се случва в материалния свят).
 12. Фийерия (Енергия на пробуждането): Енергия пробуждаща Божията искра в човека, което води до издигането на Духа. Акцентно сработва при физическа и умствена умора, трансформира безжизнеността в движение (при условие, че упадъкът не е по Божия Замисъл). Енергия моментално изпълваща с вдъхновение и емоционално излитане.
 13. Елохим (Енергия, която може да спре убийство, насилие, война): Божествена Енергия (Не давайте на незрели хора !!). Междугалактическа енергия-взрив, в която в единство са заключени светлината и тъмнината, любовта и мъдростта, божественото и анти-божественото. Възпира звука в гърлото. Отваря се с ясното разбиране, че НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРОМЕНЯ БОЖИЯТ ЗАМИСЪЛ. Важно е да разбираме отговорността, закона на причината и следствието !!
 14. Инале (Енергия срещу събития, които не са угодни на Бога): Вълнова-спирала, работи за прекратяване (погасяване) на негативни влияния, събития, въздействия(войни, агресия, алчност, господство на управляващата класа и т.н.). Разпространява се пулсиращо. Важно е да слушате енергията в процеса на работа, ако не върви – значи не трябва да се намесваме, ясно трябва да се разбере, че всичко, което идва от Бога има свой собствен смисъл.

 

ЕНЕРГИИ, АКЦЕНТИРАЩИ ВЪРХУ ОПРЕДЕЛЕНИ МЕТОДИ НА ИЗЦЕЛЕНИЕ:

 

позволяват ви да направите избор, основан на личните характеристики и предпочитания на лечителя (визуални, слухови и други методи на лечение):

 

 1. Енергии Алериум и Дилериум (Енергии, изцеление със Звук и Тишина): Енергия за работа по всички планове и с проблеми от различна степен на сложност (възстановяване както от акне, така и от СПИН, онко, психични и други заболявания). Енергия за индивидуално приложение, т.е. не е възможно да се работи в група, работи се само с един пациент, само от един лечител – всеки лечител ще преведе своя спектър, което може да доведе до разстройство в енергетиката на човека. В тази енергия можете да предавате намеренията си в космоса. Важно е да следите мислите и думите си в работата с енергията.
 2. Оом (Енергия, лечебна Мисъл, Намерение): Чудотворен енергиен поток, който работи абсолютно над всякакви болести (дори ако етимологията на тези болести е неизвестна), както и над ситуации или натрапчиви фикс идеи, върху човек индивидуално и над обществото като цяло, на планета, на катаклизми, на пространства и събития от световен мащаб. В енергията – Силата на БОГ, реализира се по схемата «МИСЪЛ – ДЕЛО». Първо създаващата сила на Бог.
 3. Тиара (Енергия, изцеление с Цветове): Също многопланова, както и предишните енергии. Представлява колосален спектър от цветове (повече от дъгата), работи практически на всичко, на ситуации – по-слабо. Променя енергийните импулси, възниква усещането, че цветът се заражда, не отвън, а отвътре – от човека, възниква като Божествена частица, превръщайки се във вълна.

 

ЕНЕРГИИ, НОСЕЩИ ИНФОРМАЦИЯ И ЗНАНИЯ:

 

 1. Еттон и Еон (Енергия – свръхинформация): Между галактически поток: в енергиен сноп се сливат енергията на свърх-яснознание и енергия за трансформация на времето и пространството. Свива-ускорява-разтяга времето и пространството. Откривайте с ясно разбиране защо и с каква цел. Дава всякаква информация за земните ситуации, за изцеление, за Божиите заповеди, за законите на всеки ъгъл от космическото пространство, дори извън нашата звездна система.
 2. Аум (Диалог с Бога): Ярък плътен, плазмено матричен светлинен поток. Енергия-портал, издига човека до по Висшите нива, започват да горят 5-та и 7-ма чакра (щитовидната жлеза). Дава чиста информация от Висшите планове. Ако потокът не се открие, значи човекът още не е готов.
 3. Арона (Енергия-превод на Божественото слово): Енергия на доверие към Твореца. Потокът е мощен, състоящ се от няколко нива и силно вибриращ. Работи както и Аум, но при това 5-та чакра гори много по-силно. Главното е доверие в Бога и изключване на съзнанието на вашето его. Важна е готовността на човек за инициацията!!
 4. Тай-Мио (Енергия за самопознание – енергия-изследовател): Планетарен поток с меки огнени земни потоци. Дава потапяне във всяка дълбочина на съзнанието и подсъзнанието, извежда на повърхността всяко знание за себе си чрез трансцендентална медитация. Необходимо е задаване на времето за връщане. Добре работи в комбинация с Родосвет и Ай-Рама.
 5. Еллоха (Енергия за получаване на всякакво знание): Между галактическа енергия, поток, вълна с абсолютно всякаква информация, дори непозната на човека от елементарна математика до квантова физика. Знанията се дават в компресирана, архивирана форма и при необходимост, се въвеждат в съзнание за усвояване чрез използване на енергия Тай-Мио. Свързва ви с всеобщото информационно поле.

 

ЕНЕРГИИ ЗА РАБОТА С ЖИЗНЕНОТО ПРОСТРАНСТВО НА ЧОВЕКА:

 

 1. Торес (Енергия активираща позитивни програми за Развитие): Енергията, която се фокусира върху активирането на положителните програми на живота, проработва едновременно всичко и във всички аспекти. Мощно чисти, трансформира, премахва всичко остаряло и възпрепятстващо развитието.
 2. Еллой (Енергия на Божественото изобилие): Мощен, пронизващ поток от плазмен-златно-бял огън. Енергията дава не само материално, но и духовно благосъстояние, изобилие във всички проявления на Душата и Духа. Чисти от всичко тревожно и застояло, активира позитивни жизнени програми, работи на всички нива на съществуване.
 3. Илли-Хон (Енергия на материалния достатък): Планетен поток, носещ ярко оранжева огнена плазмена енергия със златни петна. Енергия, водеща до спокойствие и увереност в себе си чрез отваряне на изходи от всяка трудна ситуация, принуждава човек да се движи напред, извежда от състояние на бездействие. Отваря нови пътища, врати, дава помощници в само реализацията. Дава разбиране на човека, че той самият е Източник на изобилие.
 4. Святочь-Енергия (Енергия на семейния съюз): Енергията привлича в живота семейните отношения при пълната готовност на самия пациент и осмислянето и разбирането на Божествената същност на съюза мъж-жена. Осъществява почистване на рода. Работи за запазване и хармонизиране на съществуващите взаимоотношения. Работи с ведическите Богове. Може да работи както отделно, така и в комбинация с енергия Съ-Творение.
 5. Ала-Триом (Енергия на Безусловната Любов, Супер Любов): Енергия на изцеление на душата, тялото и връзката със света чрез Любовта на Създателя, която носи огромна оздравителна сила. Съчетава в себе си енергиите на Ангелите, Твореца и Божествената Любов. Енергия – светлината на сърцето на Всевишния. Работи по всички планове: на всякакви отношения, мощно цери най-тежките заболявания, силно трансформира, омекотява твърдите сърца, работи за хармония в семейството, придава привлекателност в лицето на другия пол. Важно!!!
 6. Ра-Ен (Енергия «женска», «мъжка» сила и привлекателност): Многопластова енергия, нежно розово, плазмено-огнен поток. Работата идва от мъж или жена Бог/Богиня. Игрива енергия, синтез от планетарни и земни потоци, усилва действието на енергия Дети Бога. Придава на личността чар, кокетство, лекота, непринуденост, разтваря в усещането за любов, добро настроение, повишава привлекателността в очите на противоположния пол.
 7. Дети Бога (Енергия Божествена същност-предназначение  «Мъж – Жена», Енергията работи с Висшия Аз на човека): Плазмено-ярко злато или оранжев пламък, планетарен поток от висшите планове. Енергия, която помага да се намери и реализира в себе си Божествената същност Мъж или Жена, своето предназначение във взаимоотношенията с противоположния пол. Преобразува аномалии в сексуалната ориентация.
 8. Аим (Енергия на безграничната любов, енергия на Сай Баба, Щит и меч, Звезден скитник): Многоизмерна, древна, много мощна, чудотворна енергия не от нашата галактика и звездната система, пронизваща с безкрайна любов, мигновено материализираща мисъл, оздравяваща всичко и всички, оживявайки, създавайки благоприятни ситуации, даваща достъп до други светове. В действието на енергията нищо не е ограничено.
 9. Еном (Енергия за работа с вътрешното и околното пространство на човека): Сънастройва, хармонизира вътрешното и външното пространство на човека, дава възможност да се управлява пространството и да се изпълни със собствените ви потребности. Показател за това, че сте чути, е изпълването на душата ви с любов. Енергията работи абсолютно на всички планове на битието – време, светове и реалности.
 10. О-Арон (Енергия възстановяваща пространството): Бяло-плазмен огън, чисти пространството от същности, хармонизира, изпълва околното пространство с Любов. Трансформира енергосъщностите, зарежда с чиста, оздравителна енергия на творението, гони всичко ненужно. Животът в изчистеното пространство става все по-добър, всичко се развива.
 11. Ваена (Енергия за работа с пространството): Многопланова енергия с мащабно действие, която работи върху абсолютно всичко. Ключ към възможността за създаване. Акцентира се върху възможността за работа с пространството на огромно разстояние, в мащабен план (в акцент на добрата самореализация), н / п, организацията на Центъра.
 12. Елина (Енергия от други вселени): Много-мощна, многоаспектна енергия, незабавно преобразуваща и трансформираща всичко наоколо. Ключ към Сътворението. Тя работи абсолютно за всичко: почиства, насочва, лекува, преобразува, трансформира, повишава осъзнатостта,…. Акцент: работи върху всякакви отношения. Енергия-Ангел.
 13. Елон (Енергия от други вселени): Чудотворна и многопланова енергия, работи абсолютно върху и с всичко, акцент – оздравяване на физическите органи.
 14. Вайен (Енергия за пътуване в паралелни светове. Поток на астралния пътешественик): Енергиен тунел, който отваря вратата към паралелни светове за целите на познанието. Създава благоприятни, безопасни условия за всякакви – земни и извънтелесни пътувания. Тя се отваря с ясна инсталация, например:
 15. Доспехи Бога: Защитен поток – енергиен удар. Работете крайно внимателно!!! Прозрачна, квантово-плазмена, невероятно концентрирана, вълнова ярка енергия. Дава защита и концентрация; при силна концентрация с тази енергия, можете да местите предмети, можете да нанасяте удари, които ще бъдат физически осезаеми.
 16. Пу-Елио (Енергия – Ангел-хранител): Между галактическа сребриста енергия, която формира мощна защита срещу външни видими и скрити въздействия. В случай на необходимост, енергията прави адепта непроницаем за енергиен удар, без да припокрива емоционалния план, носи любов и хармония, спокойствие и голяма концентрация.
 17. Ана-Иллео (Между галактическа енергия на Любовта): Енергия – жив щит, енергийна атака с Любов, безкръвна битка, в комбинация с Пу-Елио дава неуязвимост, става жив щит, носи знание и мъдрост. Буквално пронизва всяка клетка на тялото с любов, превръща ви в жив щит и излъчвате любов. Дава невероятна концентрация, трансформира същности.
 18. Майа-Триана (Енергия за възстановяване на планета Земя): Оздравяване на Земята като жив организъм, в цяло и на всеки човек по отделно – като клетка на единния организъм на планетата. Въздейства на всички нива (памет, време, строеж на клетките и др.)
 19. Еллана (Енергия – левитация, телепортация, телепатия): Работи се за предаване на мисли на разстояние, за промяна на точка в пространството със задължителна защита при това, за получаване на информация. Дава възможност за комуникация с други цивилизации, работи за хармонизиране на общото състояние, облекчава стреса. За всеки , това ще бъде индивидуален процес – потокът в същото време носи информация за това какво и как да се прави.
 20. Ниара (Енергия – посещаване места на силата и създаване на свое собствено място на силата): Много древна енергия. Тя ви позволява да посещавате вече известни места на силата на Земята и в Космоса и да създавате свои собствени. Осигурява защита, неуязвимост и сигурност при посещението. Във вашето място на силата, енергията ще: зареди пространството, защитава, прави ви неуязвими, чисти, работи за развитие, защитава от атаки и усилва силата ви.
 21. Флаена (Енергия-убиец на същности): Работи за защита при всякакви вариации, всякакви форми и всякакви проявления. Дава възможност за връщане на магически въздействия обратно към адресата. Работи със същности на всички нива и от всякаква сложност. Работи добре самостоятелно, но и в комбинация с енергия Пу-Елио.
 22. Еф-Таена (Енергия кристализация): Енергия – натрупване и получаване на енергии от Космоса и обединението им с енергиите на Земята с по-нататъшна кристализация на тези енергии (т.е. концентрация в Светлина, трансформация в Съзидание и Благо).
 23. Со-Етана (Енергия – създаване на добри събития): Между галактическа Енергия-взрив Твореца-Създаване, въртяща се с немислима, неимоверна скорост. Създава Всичко, което е УГОДНО на БОГ, в т.ч. и трагични (според човешките възприятия) събития. Действа само когато има ясна информация, какво трябва да се направи. (!!)
 24. Еола (Енергия за работа със събития): Матричен спирален поток с огнено прозрачен цвят, работи в точка и се разширява вълново (като камъче хвърлено в спокойно езеро). Енергията чисти, сътворява, движи се, изпълвайки всяко събитие с несъкрушима сила. Допринася за богоугодни методи за създаване на добри събития. Води хората, отваря и разширява тяхното съзнание, привлича събития и ситуации за изпълнение на Божия Промисъл.

БЛОК ЕНЕРГИИ НА ЗЕМНИТЕ СТИХИИ И ДУХОВЕ, ЕНЕРГИИ ЗА РАБОТА СЪС СВЕТА НА ПРИРОДАТА:

 

 1. Елления (Енергия на земните ангели и духове): Мека, нежна, въздушна, магическа енергия на посредниците между Земното и Божественото, енергията на земните, природни ангели и духове (феи, елфи …), която ви позволява да получавате помощ в земния ежедневен човешки живот (домакинство, работа и др.).
 2. Аллания (Енергия на земните стихии – вода, земя, огън, вятър): Чистата, първична енергия на земните елементи (вода, земя, огън, вятър, растителност). Невероятно мека, обгръщаща, умиротворяваща, потопяваща в безметежност, насищаща с живителна хармония всяка клетка на тялото, давайки усещане за тясна взаимовръзка и взаимно вливане със земното, естественото (сливане с природата).
 3. Ки-Елия (Енергия – оздравяване на животни и растения, флора и фауна): Мека пухкава, чудотворна, планетарна енергия. Работи за подобряване на целия живот на Земята и на други планети. Можете да зареждате вода → жива вода.

 

ХРИСТИАНСКИ БЛОК В СИНЕРГЕТИКАТА:

 

Енергиите на този блок работят нежно, пронизващо и бързо главно на физическото ниво за възстановяване (оздравяване) на човека. Те също така почистват жизненото пространство на човека на всички нива на битието – нивото на ДНК, психическо, енергийно, съзнателно, подсъзнателно, възприятия, времето, пространството и т.н. Те работят за подобряване на физическото тяло, като съд за душата. Носят в себе си съзидателна, оздравителна сила, максимално са адаптирани за възприемане от човека. Мощно чистят, разширяват ума, създават нова – излекувана – реалност. Работят върху подобряването на човека, социума, планетата като цяло.

 1. Енергия Иисуса Христа: Работи основно върху заболявания на костите и твърдите тъкани.
 2. Енергия Богородицы: Работи предимно върху взаимоотношенията между хората и проблемите на самосъзнанието като “Мъж – Жена”, върху различни заболявания на сърцето.
 3. Енергия Николая Чудотворца: Основно работи върху заболявания на вътрешните органи.
 4. Енергия Матроны Блаженной: Работи основно върху проблемите на майчинството и мъжките заболявания, работи добре и в сферата на взаимоотношенията „Мъж – Жена”.
 5. Енергия Целителя Пантелеимона: Работи добре при всякакви болести, включително психични заболявания, хармонизира.

 

ВЕДИЧЕСКИ БЛОК:

 

 1. Солярис (Огнена, Животворяща енергия, Пгънят на Перун): Многоаспектна базова енергия, пробуждаща към живот, трансформираща в движение, при работа с Енергията е важно да се съблюдава акуратността и да се работи(иска) с мярка. Бойна, атакуваща, защитаваща. Може да излекува, но може и да изгори. Отваря се с намерение, но с ясно разбиране, какво е възможно да се работи с този поток.
 2. Радоница (Енергия на Любовта): изпълва жизненото пространство с любов, хармонизира взаимоотношенията.
 3. Ладовица (Енергията на изцеление на тялото и душата): Женската сакрална енергия е мека, но с широк спектър на действие: тя е насочена към женски, генетични, венерически, психични заболявания, възстановява и лекува семейните взаимоотношения, почиства родовия канал, премахва същности и т.н. Пробужда женското начало в жената, приемайки себе си като жена, майка, като ви дава привлекателност, възстановява хормоните и женския цикъл.
 4. Ведания: Нежна лечебна енергия с свойствата на земните (естествени) елементи, възстановяващи както физическото здраве, така и психо-емоционалния фон. Носи в себе си спонтанната, естествена, земна, дадена от Бога енергия на изцелението. Работи по всички болести на всяка етимология (физическа, психическа, духовна). Екзорсизъм.
 5. Ра-Род: Бойна, мощна, защитна енергия-удар-вълна (в нея няма любов). Работи добре при почистване и лечение на физическото тяло (особено на опорно-двигателния апарат), хиропластика. В нея можете да получите всякакво знание в областта на ведическото познание, работи добре с образи, изпълва със сила.
 6. Радич (Енергия − Белия Воин): Боен поток (нападение и защита), мощно оръжие, енергия острие, остра, лазерна, матрична, плазмена, блестяща. Открива се с намерение и ясно разбиране за това какво и защо правите. Работи добре на тези ситуации в лечението, които изискват операция, хирургическа намеса. Сработва като лечител. Преди да прилага, адептът трябва да бъде посветен в тайнството и познанието на противоположностите (всичко и нищо, хаос и ред, ин и ян, живот и смърт).

______________________________________________________________________________

БЛОК ЕНЕРГИЙ НА АТЛАНТИТЕ:

 

 1. Аина-Ха (Енергия за възстановяване и опознаване на планетата, хората, човечеството): Енергията работи на всички нива, на всички планове. Работи върху всякакви болести, върху всякакви отношения, върху психиката. Разкрива причините. Аина-Хи – потокът е многопланов – мек и мощен едновременно. Притежаваща жар, подобно на всички потоци на Атланта – това е толкова дълбока, прохладна, лъчиста енергия, която е присъща само на Атлантите. Потокът работи за изцеляване на физиката, но не толкова, колкото Ведическите.
 2. Амонаера (Енергия на концентрация на силата на мисълта, доброто намерение и сила на планетата, обществото): Енергията на концентрация на силата на мисълта, добрите намерения и силата на планетата, обществото: Силата на доброто намерение и сила на планетата, общността. Сила – незабавно възстановяване и средство за предотвратяване на войни, глобални катаклизми, реконструкция на небитието. Енергия на цикличност, кристализация, модификация на планетата. Дава контрол върху масовото съзнание на хората и Боговете (в съчетание с енергията на Бога).
 3. Миа-Теон: (Енергия на семейния съюз): Енергията, сътворяваща живот, позволяваща да обединим мъжкото и женското начало, даряваща невероятен мощен тласък към нов живот, в който е заключена самата Божественост. Работи като енергия за семейно обединение, за семейството, за хармонията със света, за щастлив брак, за преработка на всякакви кармични и наследствени моменти. Може да работи за вярност в любовта и взаимоотношенията. Много мека, обгръщаща, също както всички енергии от Блока на Атланта, влизаща веднага от всички страни. Основният й аспект е хармонизацията. Пробужда мъжкото и женското начало, именно в добрите им проявления, именно с такова осъзнаване, с чувство за отговорност, с разбиране, че мъжете и жените в тези инкарнации по принцип трябва да реализират своите задачи. Потокът работи много мощно, за създаване на семейство – не просто за отношенията, а именно семейството, като най-висша ценност. Не само тук, в земните превъплъщения, но и семейството, като значимост в много макро космически структури.
 4. Ина-Ела: Енергия на стихиите (елементите). Енергията дава разбиране за себе си като елемент, проявлението на себе си като определена стихия. Работи за изцеление на себе си и на планетата. Връзката на енергиите на стихиите с процесите в микрокосмоса. Енергията е величествена, покрива човека с такава сила, че той чувства не само елемента на своето проявление, на своята сила, на своята същност, но в същото време може да се почувства като абсолютно всеки елемент. В тази енергия изглежда, че всяка стихия ти е подвластна.
 5. Ана-Диен: (Енергия на Боговете). Енергията дава повишение нивото на осъзнатост, развитие и трансформация, сливане с енергиите на Боговете, заявяването им е вашата сила. Хората = Деца Божии. Бог е вътре в нас.
 6. Еор-Таена: (Енергия на кристализация). Дава натрупване и получаване на енергията от Космоса, съединява я с енергията на Земята чрез взаимодействие и кристализация. Концентрация на енергията и силата, трансформация в Светлина, Сътворение и Любов. Потокът дава синтез на енергия (подобно на енергия на Синтеза), трансформация, даваща живот. Енергия – Вечен Двигател, предаваща силата и енергията на живота до големи общности от хора, до планети, способна да я намери в различни, дори привидно безжизнени пространства. В момента на кристализация на тази енергия в материален носител, в нея се включват неограничени неимоверна сила, мъдрост и любов.

 

Материалът е преведен от Зоя Йоткова, в пълно съзнаване на отговорността за това и с личното разрешение на Лидия Шартон, при стриктно спазване на думите и знанията!!!

Зоя Йоткова – Експерт в областта на корекцията на съдбата, Mагистър по СинергоЕтика, Етика Сакралная, ПротоЕтика, Космоенергетика и др. лечител, Енерготерапевт, Рунолог. Владея огромно количество енергийни настройки, работя с енергиите на Новото време. Провеждам обучения и курсове в различни посоки.

Забележка: Описанието на потоците е частично. Пълното описание се получава при посвещението.

Namaste!!!

Записвания и въпроси на:
Мастер Учител Зоя Йоткова,
0885777110, zoia.yotkova@gmail.com
https://www.facebook.com/ZoyaYotkova

Comments (9)

 • Никола Христов Reply

  Благодаря!
  Тази дума увеличава стократно своето значение и стойност, когато не излиза просто машинално от устата, а когато кънти и извира отвътре, от душата. Наясно съм, че много от работата в този курс и енергии тепърва ми предстои и че едва ли към момента на завършването му виждам и съм на ясно с всичките му достойнства и качества. И точно заради това отново благодаря – защото отвори много възможности пред мен, направи много неща много по-леки за разбиране и приемане, за възприемане и осъзнаване. Много високо ниво на комуникация и енергийна работа – пред очите ми се разкри цяла галактика от различни вселени на моята душа, на мен самия, на света и устройството, на реда и хаоса… Беше невероятно!
  Блестящо водене и преподаване на много високо ниво от страна на Зоя! Благодаря ти наистина много!
  Силно препоръчвам на всеки, който иска да опознае, да развие себе си, който не се страхува да намери баланс, хармония и да отвори себе си за щастието и добрите възможности курсовете по СинергоЕтика, които провежда Зоя!
  Благодаря!

  07.02.2019 at 14:07
 • Дарина Reply

  Курсът по Синергоетика – Първи пласт ми даде много повече, отколкото очаквах. Енергиите в него са толкова силни и прекрасни, че те карат да искаш още и още. Не съм правила по-добра инвестиция в себе си. Благодаря на Господ, че ми предостави привилегията да се запозна с уникалните Зоя и Ники. Тези прекрасни хора да невероятни духовни водачи. Благодаря им от сърце за любовта, вниманието, търпението и огромната енергия, която вложиха в мен <3 <3 <3 <3 <3

  07.02.2019 at 14:08
 • Божия Reply

  Невероятно преживяване, трудно е да се опише. Но при преминаването в енергиите на този блок останах изненадана от себе си – от Промяната която се случи с мен. Огромно благодаря на мастер Зоя Йоткова и Ники и за невероятното търпение и Любов към нас. <3 <3 <3 🙂 🙂 🙂 Щастлива съм, че ви познавам и сте част от моя живот <3 <3 <3

  07.02.2019 at 14:12
 • Ирина Йорданова Reply

  БЛАГОДАРЯ! За професионализма, търпението, любовта и красотата които внесе в живота ми МАСТЕР Зоя Йоткова! Беше невероятно изживяване. Виждам как се променям, осъзнавайки ситуации, проблеми, чувства. БЛАГОДАРЯ на Твореца , който ми показа пътя в Синергоетиката, няма думи с които да се опише емоциите и изживяванията. БЛАГОДАРЯ, БЛАГОДАРЯ, БЛАГОДАРЯ!

  07.02.2019 at 18:19
 • Елена Reply

  Дълго се чудех и търсих точните думи, за да опиша това преживяване което ми даде възможност да изживея започнатия път в СинергоЕтика, както и опит и досег до чакани, търсени и бленувани нови хоризонти. Мога само да БЛАГОДАРЯ на Мастер Зоя Йоткова за търпението, всеотдайността и насоките с които откри за мен един нов свят, свят на осъзнаване, сила, любов, радост, баланс и хармония. Свят който съм търсила, чакала и желала в живота си!
  Горещо препоръчвам на всички, които искат да открият светлината и щастието в живота си, и да го променят към по добро!

  09.02.2019 at 19:12
 • Ирена Reply

  За мен беше странно ,но много полезно и наистина усетих промяна в живота ми, която толкова дълго време съм търсила до сега. Впечатлена съм от професионалното отношение на моя Мастер Зоя Йотова, без която това нямаше да ми се случи! БЛАГОДАРЯ за търпението и подкрепата , което имаше през цялото време. Каквито и трудности да съм срещала по този път винаги срещах разбирането й и любовта в нейно лице. Знанията и практиката от този курс по Синергоетика направиха живота ми ,както в личен , така и в професионален план по лек и още по осмислен. БЛАГОДАРЯ на теб Мастер Зоя Йотова и на прекрасния енергиен метод Синергоетика!!!

  12.02.2019 at 19:11
 • Люба Reply

  Животът е прекрасен! Само че, най-трудно е от красива приказка да се случи като реално изживяване. Чела съм, затова че всичко зависи от мен, как ако съм позитивна, ще ми се случват само хубави неща. Да, но ми беше много трудно. Полагах усилия, опитвах се да се справям по най-добрия начин, но все се товарех с отговорности, със задължения, с вина. Аз съм щастлива – имам прекрасен син, семейство, здрава съм и успешна.
  Но ми се искаше да се наслаждавам на живота пълноцвенно, а сякаш той се случваше без мен. В един такъв ден, аз се срещнах с Мастър Зоя Йоткова. Първото нещо, което осъзнах е, че няма нищо случайно в случващия се живот. Мастър Зоя Йоткова ми отвори врата, през която прекрачих уверено. Първият човек, когото срещнах бях Аз. А когато се опознах, се отворих за любовта – към мен, към близките ми, към света. Енергията, която получих ми дава любов, сила, увереност и вяра да следвам мечтите си. Да живея живота си пълноценно, тук и сега, изпълнена с любов. Едва ли има човек, който няма нужда от любов. Благодаря Зоя!

  14.02.2019 at 17:04
 • Ирина Чанкова Reply

  Този курс е едновременно предизвикателство и удоволствие. Човек се сблъсква с най-тъмните си страхове и с най-смелите си мечти. Потапя се в дълбините на съзнанието и подсъзнанието си, изваждайки на повърхността всичко, което ни прави божествени и всичко, което ни пречи да бъдем такива. Този курс е за смелите, за тези, които са готови да видят както величието, така и нищожността на собственото си его и през призмата на тази дуалност да успеят да превърнат поляризацията в баланс. Този курс е разговор с душата ни, разговор с вселената и разговор с Бога. Той отваря очите и свързва човек с душата му. Премахва илюзиите, с които обичаме да живеем и ни прави осъзнати за реалността, която сами създаваме. Реалността, която не е въпрос на еднократно решение, а е нашият ежедневен, ежеминутен избор. След курс като този, човек вече няма оправдание, знаейки най-лошите и най-добрите си страни, свързан със себе си и със света, виждайки частното в общото и обратното, човек спонтанно избира и се стреми към своето най-добро проявление във всеки момент и ясно вижда, когато не е така. В този курс потоците са много и най-разнообразни, повече конкретни, отколкото общи и все пак дават усещането за свързаност в голямата картина на живота. Искрено се надявам, че ще имам възможността и радостта да продължа обучението си в следващото ниво.
  На Мастер Зоя Йоткова, с ръка на сърцето – Благодаря! Изключително всеотдаен, търпелив, мъдър и любящ Учител и Човек! Благодаря за знанията и благодаря, за това, че понякога вярваш в мен, дори когато аз самата не си вярвам! Благодаря, че ме връщаш към моята истинска същност и ми подаваш ръка, за да бъда най-доброто си аз! 🙂

  17.02.2019 at 13:04
 • Цветелина Reply

  Първи пласт в Синергоетиката беше следващата стъпка в моето развитие. Определено след курса мирогледа ми се промени, осъзнаването беше още по-голямо.
  Благодаря на прекрасната Зоя за отделеното време, енергия и най-вече търпение, защото чрез нея ние се докоснахме до този енергиен метод.
  Препоръчвам курса на всички, които желаят да се развиват, да творят живота си и да бъдат създатели на своята реалност. ❤

  02.10.2019 at 14:11

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Content is protected !!