Първи пласт в Синергоетиката

Дистанционно обучение Първи пласт СинергоЕтика – „Синергетика”

Методът СинергоЕтика е уникален по своята адаптивност към модерния начин на живот. Към времето, когато искаме все повече, по-бързо, тук и сега. Веднага! За хората, които искат да случват нещата, а не просто да гледат на живота си като странични наблюдатели. Приложим е абсолютно навсякъде, по всяко време и при всяка ситуация.

Избирайки и получавайки СинергоЕтика:
– Вие ще узнаете как в кратки срокове да измените своя живот, да повишите неговото качество;
– Вие ще можете да намерите здраве, успех и разцвет;
– Вие ще можете да намерите любов, радост и взаимоуважение;
– Ще снемете негатива и ще се избавите от него;
– Да хармонизирате своето състояние, да се избавите от страхове и стрес;
– Пред вас ще се открият възможности да откриете сексуалната си енергия и да станете привлекателни;
– Възможност да преосмислите отношението си към живота и обкръжаващия ви свят;
– Възможност да познаете и приемете себе си;
– Да откриете нови възможности;
– На вас ще ви се предостави уникална възможност да развиете и активирате своите енергиини центрове;
– Ще можете да развиете своята интуиция и свръхспособности;
– Ще се научите да виждате това, което другите не виждат;
– Ще можете да привличате благополучие в своя Живот;
– Ще ви се предостави възможност да получите достъп до енергия на благополучието и достатъчност;
– Ще можете да премахвате различен вид проклятия, клетви и други магически въздействия и свързвания;
– Ще можете самостоятелно да изчиствате аурата си, което като следствие води до физическо излекуване от недъзи;
– Ще можете да усвоите метод за защита на себе си и близките си от различен вид влияния;
– Ще получите достъп до енергии, които носят различен род информация;
– Ще можете накрая да станете домакин на своята съдба;
Курсовете се провеждат дистанционно в обединено поле, като ще имате възможност да работите в удобно за Вас време от деня и място. В продължение на близо месец записалите се ще получат повече от 90 енергийни потока, както и изчистващи сеанси!
Енергийните потоци са разпределение в няколко блока:
• За изцеление на физическото тяло;
• за работа със съзнанието и подсъзнанието, с проблеми и заболявания на душата и психиката на човека (психо-емоционални разстройства, привързвания и зависимости);
• канали за информация и знание;
• За работа с жизненото пространство на човека;
• енергии за работа със земните стихии и духове;
• със света и природата;
• Християнският блок;
• Ведическият блок;
• Блок на Атланта и др.
Ще падне наистина интензивна работа, но възможностите, които ще се открият пред вас след това си заслужават всяка минута. Усвоилите вече Базовото ниво са запознати с възможностите и чудесата, които енергиите вършат и как променят нас и живота ни към по-добро.
За обучението в Първи пласт могат да се записват всички, които са взели Базовото ниво Блок на Твореца, както от мен, така и от други школи, но все пак запазвам правото си кой да приема и на кой да откажа:-)
Включването на участниците в курса става след плащане на 100% на таксата за участие!

✎ За дистанционното обучение и работа ще бъде създадена затворена група, в която ще бъдат предоставени материалите и задачите.

Записвания и въпроси на:
Мастер Учител Зоя Йоткова,
0885777110, zoia.yotkova@gmail.com
https://www.facebook.com/ZoyaYotkova

Comments (8)

 • Никола Христов Reply

  Благодаря!
  Тази дума увеличава стократно своето значение и стойност, когато не излиза просто машинално от устата, а когато кънти и извира отвътре, от душата. Наясно съм, че много от работата в този курс и енергии тепърва ми предстои и че едва ли към момента на завършването му виждам и съм на ясно с всичките му достойнства и качества. И точно заради това отново благодаря – защото отвори много възможности пред мен, направи много неща много по-леки за разбиране и приемане, за възприемане и осъзнаване. Много високо ниво на комуникация и енергийна работа – пред очите ми се разкри цяла галактика от различни вселени на моята душа, на мен самия, на света и устройството, на реда и хаоса… Беше невероятно!
  Блестящо водене и преподаване на много високо ниво от страна на Зоя! Благодаря ти наистина много!
  Силно препоръчвам на всеки, който иска да опознае, да развие себе си, който не се страхува да намери баланс, хармония и да отвори себе си за щастието и добрите възможности курсовете по СинергоЕтика, които провежда Зоя!
  Благодаря!

  07.02.2019 at 14:07
 • Дарина Reply

  Курсът по Синергоетика – Първи пласт ми даде много повече, отколкото очаквах. Енергиите в него са толкова силни и прекрасни, че те карат да искаш още и още. Не съм правила по-добра инвестиция в себе си. Благодаря на Господ, че ми предостави привилегията да се запозна с уникалните Зоя и Ники. Тези прекрасни хора да невероятни духовни водачи. Благодаря им от сърце за любовта, вниманието, търпението и огромната енергия, която вложиха в мен <3 <3 <3 <3 <3

  07.02.2019 at 14:08
 • Божия Reply

  Невероятно преживяване, трудно е да се опише. Но при преминаването в енергиите на този блок останах изненадана от себе си – от Промяната която се случи с мен. Огромно благодаря на мастер Зоя Йоткова и Ники и за невероятното търпение и Любов към нас. <3 <3 <3 🙂 🙂 🙂 Щастлива съм, че ви познавам и сте част от моя живот <3 <3 <3

  07.02.2019 at 14:12
 • Ирина Йорданова Reply

  БЛАГОДАРЯ! За професионализма, търпението, любовта и красотата които внесе в живота ми МАСТЕР Зоя Йоткова! Беше невероятно изживяване. Виждам как се променям, осъзнавайки ситуации, проблеми, чувства. БЛАГОДАРЯ на Твореца , който ми показа пътя в Синергоетиката, няма думи с които да се опише емоциите и изживяванията. БЛАГОДАРЯ, БЛАГОДАРЯ, БЛАГОДАРЯ!

  07.02.2019 at 18:19
 • Елена Reply

  Дълго се чудех и търсих точните думи, за да опиша това преживяване което ми даде възможност да изживея започнатия път в СинергоЕтика, както и опит и досег до чакани, търсени и бленувани нови хоризонти. Мога само да БЛАГОДАРЯ на Мастер Зоя Йоткова за търпението, всеотдайността и насоките с които откри за мен един нов свят, свят на осъзнаване, сила, любов, радост, баланс и хармония. Свят който съм търсила, чакала и желала в живота си!
  Горещо препоръчвам на всички, които искат да открият светлината и щастието в живота си, и да го променят към по добро!

  09.02.2019 at 19:12
 • Ирена Reply

  За мен беше странно ,но много полезно и наистина усетих промяна в живота ми, която толкова дълго време съм търсила до сега. Впечатлена съм от професионалното отношение на моя Мастер Зоя Йотова, без която това нямаше да ми се случи! БЛАГОДАРЯ за търпението и подкрепата , което имаше през цялото време. Каквито и трудности да съм срещала по този път винаги срещах разбирането й и любовта в нейно лице. Знанията и практиката от този курс по Синергоетика направиха живота ми ,както в личен , така и в професионален план по лек и още по осмислен. БЛАГОДАРЯ на теб Мастер Зоя Йотова и на прекрасния енергиен метод Синергоетика!!!

  12.02.2019 at 19:11
 • Люба Reply

  Животът е прекрасен! Само че, най-трудно е от красива приказка да се случи като реално изживяване. Чела съм, затова че всичко зависи от мен, как ако съм позитивна, ще ми се случват само хубави неща. Да, но ми беше много трудно. Полагах усилия, опитвах се да се справям по най-добрия начин, но все се товарех с отговорности, със задължения, с вина. Аз съм щастлива – имам прекрасен син, семейство, здрава съм и успешна.
  Но ми се искаше да се наслаждавам на живота пълноцвенно, а сякаш той се случваше без мен. В един такъв ден, аз се срещнах с Мастър Зоя Йоткова. Първото нещо, което осъзнах е, че няма нищо случайно в случващия се живот. Мастър Зоя Йоткова ми отвори врата, през която прекрачих уверено. Първият човек, когото срещнах бях Аз. А когато се опознах, се отворих за любовта – към мен, към близките ми, към света. Енергията, която получих ми дава любов, сила, увереност и вяра да следвам мечтите си. Да живея живота си пълноценно, тук и сега, изпълнена с любов. Едва ли има човек, който няма нужда от любов. Благодаря Зоя!

  14.02.2019 at 17:04
 • Ирина Чанкова Reply

  Този курс е едновременно предизвикателство и удоволствие. Човек се сблъсква с най-тъмните си страхове и с най-смелите си мечти. Потапя се в дълбините на съзнанието и подсъзнанието си, изваждайки на повърхността всичко, което ни прави божествени и всичко, което ни пречи да бъдем такива. Този курс е за смелите, за тези, които са готови да видят както величието, така и нищожността на собственото си его и през призмата на тази дуалност да успеят да превърнат поляризацията в баланс. Този курс е разговор с душата ни, разговор с вселената и разговор с Бога. Той отваря очите и свързва човек с душата му. Премахва илюзиите, с които обичаме да живеем и ни прави осъзнати за реалността, която сами създаваме. Реалността, която не е въпрос на еднократно решение, а е нашият ежедневен, ежеминутен избор. След курс като този, човек вече няма оправдание, знаейки най-лошите и най-добрите си страни, свързан със себе си и със света, виждайки частното в общото и обратното, човек спонтанно избира и се стреми към своето най-добро проявление във всеки момент и ясно вижда, когато не е така. В този курс потоците са много и най-разнообразни, повече конкретни, отколкото общи и все пак дават усещането за свързаност в голямата картина на живота. Искрено се надявам, че ще имам възможността и радостта да продължа обучението си в следващото ниво.
  На Мастер Зоя Йоткова, с ръка на сърцето – Благодаря! Изключително всеотдаен, търпелив, мъдър и любящ Учител и Човек! Благодаря за знанията и благодаря, за това, че понякога вярваш в мен, дори когато аз самата не си вярвам! Благодаря, че ме връщаш към моята истинска същност и ми подаваш ръка, за да бъда най-доброто си аз! 🙂

  17.02.2019 at 13:04

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Content is protected !!