Базово ниво: Блок на Твореца

Открийте себе си за възможностите на енергиите на Новото време. Многопланов, широкомащабен метод с бързо и силно действие – това представлява СинергоЕтиката. Не изисква предварителни настройки, посвещения в различни практики. Няма отношение към религия и вероизповедание. Напълно свободен и достъпен за всеки. За всеки, който иска да намери себе си, да промени себе си, живота си, да намери решенията на проблемите си и да привлече БЛАГОДАТ, ИЗОБИЛИЕ и ЛЮБОВ към себе си.
Съвкупност от енергии, които работят за теб и най-добрия план на твоята душа:

* Лекува на физическо и психическо ниво
* Премахва блокажи и зависимости
* Чисти нежелани вмешателства
* Работи върху отношенията – мъж/жена, род/семейство, колеги/общност
* Пробуждане на женственост и мъжественост
* Работи върху ситуациите – минали, сегашни и бъдещи
* Стимулира творческото вдъхновение и реализация – градивното изразяване и проявление на Душата
* Привлича успех в бизнеса и делата
* Разкрива неподозирани способности и таланти
* Подобрява качеството на живот

Курсът ще бъде полезен за всички хора, които искат да променят живота си към по-добро, да излязат от криза или “дупка”, искат да се научат да се справят с проблемни ситуации и да се научат как да не попадат в тях, които искат да намерят здравословни хармонични отношения, да намерят благополучие и да реализират своя потенциал за добро!
Методът е уникален по своята адаптивност към модерния начин на живот. Към времето, когато искаме все повече, по-бързо, тук и сега. Веднага! За хората, които искат да случват нещата, а не просто да гледат на живота си като странични наблюдатели. Приложим е абсолютно навсякъде, по всяко време и при всяка ситуация.

Избирайки и получавайки СинергоЕтика:

– Вие ще узнаете как в кратки срокове да измените своя живот, да повишите неговото качество;
– Вие ще можете да намерите здраве, успех и разцвет;
– Вие ще можете да намерите любов, радост и взаимоуважение;
– Ще снемете негатива и ще се избавите от него;
– Да хармонизирате своето състояние, да се избавите от страхове и стрес;
– Пред вас ще се открият възможности да откриете сексуалната си енергия и да станете привлекателни;
– Възможност да преосмислите отношението си към живота и обкръжаващия ви свят;
– Възможност да познаете и приемете себе си;
– Да откриете нови възможности;
– На вас ще ви се предостави уникална възможност да развиете и активирате своите енергиини центрове;
– Ще можете да развиете своята интуиция и свръхспособности;
– Ще се научите да виждате това, което другите не виждат;
– Ще можете да привличате благополучие в своя Живот;
– Ще ви се предостави възможност да получите достъп до енергия на благополучието и достатъчност;
– Ще можете да премахвате различен вид проклятия, клетви и други магически въздействия и свързвания;
– Ще можете самостоятелно да изчиствате аурата си, което като следствие води до физическо излекуване от недъзи;
– Ще можете да усвоите метод за защита на себе си и близките си от различен вид влияния;
– Ще получите достъп до енергии, които носят различен род информация;
– Ще можете накрая да станете домакин на своята съдба;

В рамките на обучителния курс Вие ще получите:
Базисни енергии с широк спектър на действие от самия Първоизточник, които са в основата на всички други (но много по акцентиращи от тях) енергии. Невероятно мощни, движещи се, съзидателни енергии от Първоизточника – Твореца.
Блок от енергии, които съзидават, сътворят, лекуват, възстановяват и пресъздават
Тези енергии са основата на СинергоЕтиката. Създават нова реалност. Мощно почистват. Разширяват съзнанието.
Инициациите в Блока на Твореца е първата стъпка преди да встъпи в инициации в другите енергии на СинергоЕтиката.

В курсовата програма:

1. Интензивни лечебни и изчистващи сесии.
2. Инициации в базисния Блок на Твореца на СинергоЕтиката.
3. Сеанси за освобождаване от магически въздействия, заръки, обещания, нисши привързаности, за освобождение от негативни родови програми, за проработка на момента на раждането, на откриването на канала за Изобилието, за единение със силата на Рода и неговата подкрепа, за откриване на видения.
4. Подаръци.
5. Техники за работа със потоци от СинергоЕтика.

✎Дистанционното обучение и работа се провежда в затворена група, в която ще бъдат предоставяни материалите и задачите.
✎ Курсът е с продължителност две седмици.

Записвания и въпроси на:
Мастер Учител Зоя Йоткова,
0885777110, zoia.yotkova@gmail.com
https://www.facebook.com/ZoyaYotkova

Comments (18)

 • Ирина Чанкова Reply

  Изключително щастлива съм, че преминах този курс 🙂 Макар и миналата година, още помня изумителното действие на енергиите и силните усещания, които изпитвах! А Мастер Зоя Йоткова е уникален човек и учител – с голямо сърце, с много любов и разбиране, с търпение към нас и с прекрасно чувство за хумор! Препоръчвам на всички този курс! Аз лично продължих в следващото ниво, тъй като лично видях и преживях ползата и удовлетворението от работата с тези потоци 🙂 Зоя, от сърце ти благодаря за знанията и уменията, които споделяш с нас!

  04.02.2019 at 15:07
 • Божия Reply

  БЛАГОДАРЯ Е МАЛКО ДА СЕ КАЖЕ ЗА НЕВЕРОЯТНИТЕ ПРЕЖИВЯВАНИЯ И В ДВАТА БЛОКА. Лично при мен този ми беше по осъзнат и невероятен Разбира се с невероятната помощ на мастер Зоя Йоткова .Мила добра когато трябва и строга с много любов и разбиране .Невероятно е .Промяната е също толкова невероятна красива обгръщаща Но най важното за мен беше ОСЪЗНАВАНЕТО че трябва да разспръсна егото си във всички енергиини канали за да съжителстваме търпеливи примирени и спокойни Благодаря ти Мастер Зоя Йоткова от цялото си сърце и душа

  07.02.2019 at 13:22
 • Мария Reply

  Най- уникалното изживяване. Благодаря Зойче и Ники! Блока на Твореца дава възможността, да преоткрием себе си. Да се напълним с безусловна любов, мир, светлина, и хармония. Усещането след курса е на много лекота и щастлие. Погледнах по друг начин на живота, радвам се на всяка едно минута която душам .

  07.02.2019 at 22:26
 • Antoaneta Reply

  Прекрасен курс ,сеанси и практики, инициации с енергиите в СинергоЕтика – Базово ниво -Блок на Твореца !Благодаря ,Зоя от сърце !Сега да творим отговорно ,осъзнато и с любов за наше благо и за благото и доброто на всеки пожелал това Вълшебство с любов за Цялото ! 🌹 🌹 🌹

  08.02.2019 at 15:02
 • Зоя В. Reply

  Беше един чудесен курс ,изпълнен с много емоции и енергии. Благодаря Zoya Yotkova 😘
  Много благодаря !При теб обученията са вълшебства! 😘

  08.02.2019 at 15:06
 • Ники Reply

  Искам да благодаря на Зоя за всичко, което направи по време на подготовката и провеждането на този курс. Всичко беше напълно професионално и премерено от една страна, а от друга – направи ми впечатление и отношението към всеки един участник поотделно и всички заедно. Положи много грижи, за да може всичко да е разбрано, ясно и всички ние да имаме и ползваме един наистина прекрасен инструмент за работа. Хвърли изключително много енергия, което от своя страна ни задължава да работим отговорно и пълноценно с нея. Енергиите са изключително силни и в същото време леки за работа, приложими са навсякъде и по всяко време. Наистина модерен инструмент за себеразвитие, лечение и работа с хора.
  Това беше първият ми дистанционен курс, в който участвам заедно с други участници. Това, което видях, беше… един отбор от съмишленици. Имаше моменти, когато някой изпреварва и задава въпрос, който вълнува и останалите. Беше създадена една прекрасна атмосфера за работа и мисля, че всеки свърши доста и получи това, което му трябва. Поздравления и за останалите участници – радвам се, че бяхме заедно!
  Сега логичният въпрос е „Какво следва?“
  Поздрави и още веднъж Благодаря!

  08.02.2019 at 15:07
 • Мария Reply

  Зоя е прекрасен учител и водач, обучението премина леко и много интересно за мен. Всичко бе поднесено много ясно , достъпно и винаги имахме връзка съ Зоя . Тя бе много търпелива и даже отдели от ценното си време и за лични разговори , при притеснение да се сподели пред всички. Благодаря на всички участници , че бяхме заедно тук на този път и група. Преживяването бе уникално и вълшебно, неповторимо, Трябва да се преживее , трудно ми е да го облека в думи. А ползите и практиките повече от полезни и лесно приложими в живота и ежедневието ни. Благодаря ти още веднъж прекрасна ми Зоя. Прегръдки от мен , благодаря ти за това което ми подари . Обичам те <3
  Успех на всички момичета и момчета от курса. Беше уникално преживяване 💚

  08.02.2019 at 15:07
 • Роси Reply

  Курсът е прекрасен. Преоткриваш себе си и светът около себе си по един прекрасен начин. И започваш нов живот изпълнен с енергия , любов и спокойствие. Благодаря ти Зоя, обичам те.

  08.02.2019 at 15:08
 • Люба Reply

  “Зоя” означава живот ❤️ Няма нищо случайно в този живот. През месец май тази година се запознах със Зоя. Това, което получих за тези два месеца е неизмеримо! Бях загубила вяра и доверие, живота ми течеше като лента на бърз кадър, без да участвам в него. След като завърших курса, много врати се отвориха за мен. Сега съм изпълнена с енергия и любов. Чувствам се жива с всяка част на тялото ми 💗

  08.02.2019 at 15:08
 • Ивайло Reply

  Курсът по СинергоЕтика – Блок на Теореца за мен беше изживяване,” съпроводено с прекрасни емоции. В света на енергиите се случват неща, които дори и най-добрият писател не може да опише,за това не очаквайте и аз да го направя, но ако целта е развитие в тази насока силно препоръчвам Мастер Зоя Йоткова! Изключително добре организиран курс, информацията лесно разбираема и лукса да изпълняваме задачите си в удобно за нас време и денонощна отдаденост на Мастера за въпроси, консултации и всякакъв вид питания.
  Благодаря ти за всичко

  08.02.2019 at 15:08
 • Мила Reply

  Синергоетиката е една възможност за желана промяна на себе си. Уникален метод, който позволява в нас да бъдат деликатно интегрирани енергийни потоци, които можем да използваме във всеки един аспект от личностната ни промяна, дава възможност да бъдем Съ-творци на живота си и на утрешния ден, започвайки от днес. Най-важното е осъзнатото желание за промяна. Останалото е прецизно разработена система, уникално съчетани енергии, изчистващи практики, поднесени от вдъхновяващ, отговорен, всеотдаен Учител, който е винаги на разположение, който чрез самия себе си дава на яркия пример за това какво означава да интегрираш Синергоетиката в живота си – Мастер Зоя Йоткова. Изживяванията са уникални, осъзнаванията дълбоки. Специални благодарности за професионализма и за приятелското отношение. Прекрасни сте 💗 💗 💗

  08.02.2019 at 15:09
 • Събка Reply

  Зоя, БлагоДаря ти от душа за професионализма, опита, старанието и търпението с което си изпълнена и предаде част от Енергиите на Вселената, чрез ТЕБ на НАС!!! ♥️ 🍀 ♥️

  08.02.2019 at 15:09
 • Пламена Reply

  Благодаря от сърце на Зоя Йоткова за прекрасния курс. Благодаря за чудесните потоци енергия. Чудесен Мастер. Курса беше много добре организиран и воден.
  Мастер Зоя то си чудесен човек.
  БЛАГОДАРЯ!

  08.02.2019 at 15:10
 • Миглена Reply

  Бих искала да оставя моя коментар относно курса по Синергоетика-нямах и ни най-малка представа, че ще бъда част от това прекрасно и невероятно приключение! Случи се така ненадейно! Възхитена съм! С огромна благодарност към Мастер Зоя -първо за възможността да започна курса в удобно за мен време. От там нататък Зоя пое всичко в нейни ръце с много търпение, разбиране, любов и наистина това, което ми даде е много! Не очаквах ,че ще съм част от тая невероятна приказка! Благодаря и на новите Божествени енергии, че ми показаха толкова много неща! Изживяването наистина е неповторимо! За мен това е първият курс, който карам! Препоръчвам на всеки един, който е избрал пътя на душата! С огромна благодарност към Зоя Йоткова и Синергоетиката-Миглена Богданова ❤ ❤ ❤!Благодаря ти, вълшебнице Зоя!

  08.02.2019 at 15:10
 • Христина Reply

  Невероятно изживяване ,Благодаря ти Зоя ти си един прекрасен учител и приятел .Курса СинергоЕтика пътя към себепознаване, наистина е прекрасно да го изживеете 🧚‍♀️ 💖 🍀

  08.02.2019 at 15:21
 • Ирина Reply

  Курсът беше едно нежно и същевременно силно нопомняне, че всичко е в нашите ръце: и изборът, и въпросите, и отговорите – всичко е в нас самите. Най-хубавото е, че колкото и всичко да зависи от нас, когато изразим готовност за движение, сътрудничество и промяна – никога не сме сами!
  Благодаря ти, Зоя за дисциплината, подкрепата, уважението и споделеността! Осъзнаванията още са живи и знам че пътят тепърва се разчиства за новото, което ще приемам в радост <3

  20.02.2019 at 23:45
 • Цветелина Reply

  Курса беше много полезен и интересен. Преоткриваш себе си и света по нов начин, чувството е невероятно. Благодаря на Зоя за всичко, което направи за нас! Препоръчвам курса! 🙂 <3

  01.05.2019 at 7:45
 • Нели Reply

  Радвам се, че имах възможност да се докосна до СинергоЕтиката. Курсът е много полезен и поднесен достъпно, лесно и приятно. Бях увлечена и с нетърпение очаквах всеки следващ ден. Огромно благодаря на Зоя Йоткова за прекрасното преживяване и невероятното удоволствие, което изпитах. Препоръчвам на всеки да усети тази уникална енергия!

  08.05.2019 at 21:39

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Content is protected !!